HOSS INTROPIA Pour The Insider // Illum Event...

Festivals gear. Trolley og den Fynske Mafia..

image

Så går turen til Skanderborg. Jeg har pakket “let” som i kan se. Mr M fik sig igen, en god griner. Ja Ja. Hvem ler sidst, når jeg ligger i mit 4 personers telt, iført min fleece HELDRAGT og har det dejligt mageligt? Ja, jeg spørger bare. Dog kan jeg godt se, jeg er Mor. Der kommer ikke til at være en situation som jeg ikke kan klare. Jeg har både sytråd, plaster og glattejern med Man skal jo ikke gå ned på udstyr. ; )

Jeg nåede ikke mit tog kl 10.00 – Mange Tak, Mr M. Så jeg måtte bedrive 50 min på det mest stressende sted i verden. Kbh´s Hovedbanegård. Jeg er altid bange for at der er nogen der nakker min taske eller “mine trusser”. De er jo hurtig som en Ninja, de lommetyve. Før man ser sig om, så har de hapset ens BH uden man kunne mærke det.
Men i kedsomhedens time, dukkede denne blonde Fynbo op og berigede min dag – og tog tur. Nikoline. Danmarks hotteste DJ, hvis jeg var mand, så havde jeg snavet hende i gulvet. Damn hun er hot, og jeg er slet ikke til piger, men Graaaaaaawl.
Den Fynske pige stod desværre a´i O´ense, så nu sidder jeg alene i 1 1/2 time.. Zzzzzz.. Der er godt nok langt til Skanderborg. Men jeg kommer vel frem på et tidspunkt. (engang)…!!

Min veninde Sarah har været der siden i Onsdags og hun har ikke kedet sig. Så jeg er lidt bange for at vi ikke kan følges i samme tempo. Men hun siger at vi “peaker” idag. Bliver lidt bange. Så jeg undskylder for mine updates senere på Instagram. Det er okay at “unfollow” hvis jeg bliver for pinlig. ; )

image

Er der nogen af jer der drager derover i dag også? Så måske ses vi?

Roger over and out herfra toget.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOSS INTROPIA Pour The Insider // Illum Event...