KÆRLIGHEDSGAVE FRA MIN MR. M..

MANSUR GAVRIEL // FOR SALE..

SAMSUNG CSC

Mansur Gavriel

SAMSUNG CSC

Den er solgt!!

Selv en blogger kan tage munden for fuld. Det har jeg gjort. Desværre. Men jeg bliver nødt til at sælge min elskede MANSUR GAVRIEL taske, som lige er ankommet. Jeg forudbestilte den for nogen tid siden, da pengepungen stadig var kæk. Nu er der lavvande. Så den må blive elsket af en anden. Tasken er udsolgt i nærmest hele verden – og blev på 5 min revet væk, på deres egen hjemmeside. Jeg har med told “und alles” givet præcis 4.065,- – Jeg har brugt den 5 gange og den har selvfølgelig fået syner af brug, men fejler intet. Send mig en mail på Rikke@looklab.dk hvis den har interesse. “Først til mølle” princip. modellen kan du se her.

//

This bag is for Sale – Please contact me at Rikke@looklab.dk for any questions.

(Fotocredit: Kathrine Wearemad.dk)

8 kommentarer

 • Birthe

  Det blev vist lidt rodet.
  Er tasken solgt?
  Hvad skulle den evt koste?
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Fint nok at man skal henvende sig på din mail.
  Den har du jo ikke tid til at besvare…
  Er tasken upraktisk eller hvad, det kan vel næppe være et fravalg pga økonomi, sådan virker det jo ikke lige.
  Venlig hilsen
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Undskyld mig..! Hva min økonomi siger, er der vidst kun 2 der ved. Mig og min Bankdame. Så at jeg vælger at sælge noget fra, pga økonomi – det kan jo ikke gradbøjes. at jeg ikke lige er på min mail i 2 timer, er nu ganske fair, når jeg er sammen med min datter.!

   Tasken er solgt.

   Dejlig dag
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Søde Birthe.

   Du har skrevet til mig kl 23.44 og kl 7.19 De timer er jeg 1. ikke vågen 2. ikke online. Ked af jeg ikke har levet op til din besvarelses tid. Men jeg desværre ikke online hele tiden.

   Dejlig dag

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

   Naturligvis er du ikke det!
   Egentlig ville jeg osse bare gerne høre om du fandt tasken er lidt dum, for stiv, hvad ved jeg….jeg synes du er god til mærke om tasker er tunge, upraktiske ol.
   Knus
   B

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Magen til flabethed skal man godt nok lede længe efter.
   Glad at du har fået solgt tasken Rikke og jeg er glad for at du ikke er online 24/7. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Nogen gange ville jeg ønske at jeg var en mand. De ville bare ryste på hovedet. Jeg er ik så god til at lukke af. Jeg bliver. Berørt.

   Tak for tanken – dejlig aften.

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

   Undskyld og om forladelsen duer vel næppe.
   B

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHEDSGAVE FRA MIN MR. M..