BELLAS FAVORITTER // ZARA SALE ALERT..

HVAD GEMTE SIG I POSEN // ALLE SPØRG INGEN VED DET ; )

IMG_6272

Det der gemte sig i posen her, var denne Céline TRIO taske i bordeaux. Jeg har været så glad for den grønne at jeg har, at det er næsten pinligt at gå med den mere. Jeg købte den for lidt over et år siden på EBAY, så jeg købte den også brugt, men den var stadig i fin stand. Jeg har ikke været særlig sød ved den, så den har fået nogle “hug” – fandt sågar en dåse tun i den forleden dag, efter at jeg havde været i Carrefour og handle. Jeg kunne ikke ha´mere i hænderne, så den blev opmagasineret i tasken.. Jeg glemte alt om det og fandt den 2 dage senere..Typisk mig. Godt det ikke var en levende fisk at jeg havde stoppet ned i min Mary Poppins taske, det havde nok ikke været så heldigt. ; )

Men den kommer i nok til at se en del til, ligesom den anden er blevet vist mange gange. Her, her og her.

 

5 kommentarer

 • TILLYKKE med den smukke dame. Er kun “lidt” misundelig. xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hun er altså også ret lexi ; ) Var lige ved at tage den i blå – men ombestemt mig i sidste sekund 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  Åh hvor er den fin 🙂 Kun lidt misundelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  WOW! Den er smuk-sikke en farve! Kan du ikke købe en med hjem til mig … 😉

  Rigtig go ferie og et meget forsinket tillykke herfra regnvejret 🙂

  Knus og kh!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLAS FAVORITTER // ZARA SALE ALERT..