SUMMER MUSTHAVES // COOLER..

MANGEL PÅ HØRELSE. FYNSK STYLING OG GULT HÅR..

foto 1

foto 4

foto 3

Igår var det meningen at, jeg skulle ud med nogle veninder. Men jeg er stadig vildt skidt og jeg kan intet høre på min ører…!! (going crazy) Så Bella og jeg trængte til noget Fynsk luft/kultur og hoppede ind i Golfen, hvor vi dragede over broen, for at besøge familien og personer at vi holder af ; ) Vi var der kun fra 11.00 – 21.00 så det var bare en lille “swop swop” tur. Men nogle gange er det bare timer, der tæller. Jeg føler mig helt fyldt op igen, og kan klare lidt igen ; )

Jakke MONCLER // Top MONKI // Strik &otherstories // Leggings “Look at me leggings” fra SPANX // Taske DECADENT // Sneaks NIKE Customize ID.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER MUSTHAVES // COOLER..