CHARLOTTE WENDES // FINE JEWELRY..

FAVORITE // ON MY WRIST TODAY..

foto 13

Charlotte Wendes… Hvor fint er det lige, mit armbånd? Sneglehuset, var et, at fandt i nogle bjerge i Schweiz, da hun var på ferie. Hun pakkede den ind og fik den støbt, da hun kom hjem, så hun kunne bruge det til hendes, design. Hun har valgt at bruge den, til sit signature armbånd, som jeg har på. Er så glad for det – det er sådan et, at man aldrig tager af igen, og som skal gå i arv til Bella, når hun er stor nok til at gå med smykker. ??

3 kommentarer

 • sara

  Det er meget smukt, fint og tyndt og diskret. Når man ser billederne på hendes hjemmeside, ser guldet sådan “blandet” ud i farven (mørkt og lyst guld??) Er det mon bare lyset og guldet bare er guld? Håber det gav mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare super flot, dejligt enkelt men alligevel så smukt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tak søde. Jeg er også bare mega, glad for det. ; )

   Ses vi snart?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHARLOTTE WENDES // FINE JEWELRY..