MANGEL PÅ HØRELSE. FYNSK STYLING OG GULT HÅR..

CHARLOTTE WENDES // FINE JEWELRY..

I sidste uge, var Kathrine og jeg til smykke event hos Charlotte Wendes, sammen med en masse andre bloggere og presse. Jeg havde en rigtig pakket arbejdes dag, middag om aftenen – og Bellas fest dagen efter. Så jeg var tæt på at aflyse, da kroppen ikke helt kunne følge med. Men det er en af de eneste gange i min “blogger karrierer”, hvor jeg oprigtigt, er glad for at jeg ikke gjorde det.
Kender i det, når man møder nogen, og man med ét, føler at man har kendt dem for evigt. Sådan var det med Charlotte Wendes. De andre følte sikkert det samme. Men hun var et så oprigtigt dejligt menneske, at jeg fik lyst til at kramme på hende (hvilket jeg også gjorde, til sidst) ..!
Hun fortalte om hendes design og hvor ideerne kommer fra. Alle hendes smykker, stammer fra noget at hun har fundet på en ferie. En følelse eller noget at hun har set. Hele hendes historie var så ærligt fortalt, at man ikke kunne andet end at blive draget af hende og den.
Man kunne mærke at hun var en kvinde (en smuk en af slagsen) som var nået til det punkt, hvor hun kun gjorde ting, at hun brændte for. Der var ikke plads i hendes liv, til unødvendige støj og mennesker, der ikke “gav” hende noget. Hun var en dyb og spirituel kvinde – hvilket man kunne se på hendes lille fine butik/workshop. Der skulle være ro, plads og rummelighed – ellers kunne hun ikke trække vejret. Hun sagde at hendes omgivelser, skulle være et sted, hvor hun også havde lyst til at selv bo – og jeg kan ærligt sige, at jeg fik faktisk lyst til at flytte ind, med hende.

Hendes smykker har fine linier. De er enkle med hendes eget twist. Hun gør meget ud af at låsen skal være en del af smykket, for man ser den så tit på sine smykker alligevel – så hvorfor ikke indrage den i designet. Hendes kunder skal føle sig tilpas
med deres valg og hun tager sig derfor tid, at finde frem til lige det rigtige smykke.

Jeg har længe været vild med hendes smykker, for det enkle design – men jeg har aldrig været forbi butikken. Den er virkelig et besøg værd – man vil med et blive draget af hende og hendes meget unikke univers. Jeg forelskede mig, i hendes meget tynde, enkle armbånd, som er hendes kendetegn. De fåes med en vifte, en ærtebælg, en snegl og en tynd guld plade.

foto 12

IMG_2475

IMG_2492

foto 10

foto 6

foto 4

foto 7

IMG_2599

foto 5

foto 11

foto 8

foto 9

foto 3

foto 1

IMG_2647

IMG_2649

IMG_2656

Læs mere om Charlotte Wendes og se hendes design lige her..

4 kommentarer

 • Camilla

  Hej Rikke
  Jeg parkerede i garagen ved siden af dig idag, men du løb afsted (med Mr M?) så hurtigt inden jeg kunne sige Hej og tak for en super blog!
  God dag! Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Charlotte Wendes er så dyglig og dejlig. Hun lavede min forlovelsesring tilbage i 2009:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGEL PÅ HØRELSE. FYNSK STYLING OG GULT HÅR..