TRÆTTE ØJNE. LANGE PATTER OG TOM PENGEPUNG..

BADETØFLER. HÆNGERØV & SPACE BRILLER..

Denne weekend, har egentlig gået meget i slowmotion. Vi har ikke lavet så meget – men det har ej heller været meningen. Så jeg hoppede i mine nye meget peach “tøfler”. Jeg lige skal vænne mig til dem. Kan ikke rigtig finde ud af og de kun er til “unge, sultne, teenagere”! Men de var sgu behagelige  og have på – og “hvis skoen ikke trykker…såååååå….!!! Ja. det ve´je´skunte” ; )

Jeg læste forleden dag, hos ROCKPAPERDRESSES aka Cathrine – at hun var sådan lidt “blue” i humøret (læs indlæg her) for tiden, så derfor, dressede hun op og gjorde en del ud af sig selv…Tjaaa. Der er jeg nok, gået lidt den anden vej. Når jeg ikke er på toppen, så hopper jeg altid i tøj, som dette..! Comfy tøj, der ikke strammer og hvor der er plads til at man spiser alt, hvad der kommer ens vej..! Det er faktisk sådan at jeg ser ud, hver weekend, hvis jeg ikke skal noget. Det er sådan at jeg har det bedst. Man skal jo altid være forberedt, på at kunne lave en lille sprinter, hvis det bliver nødvendigt ; )

foto 1

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6
T-shirt CUSTOMMADE // Bukser ZARA // Slippers NIKE // Briller &Otherstories..

 

1 kommentar

  • Maria

    Jeg synes dine slippers er super lækre – kan godt lide at de ikke er sorte eller hvide, men skiller sig ud fra alle andre slippers-typer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆTTE ØJNE. LANGE PATTER OG TOM PENGEPUNG..