Danish Beauty Award 2014

DID I TELL YOU // IM LEAVING..

NYC

…. Jeg tror ikke at jeg, har fået fortalt jer, hvad der sker imorgen?? Well.. IM GOING TO NYC!!! Yaaaay…! Mr M og jeg, drager afsted. Helt uden barn, helt uden ansvar..! Jeg glæder mig så meget at jeg slet ikke kan beskrive det. Det bliver SÅ stort! Sidst vi var i New York, det var i 2007, hvor jeg jo gjorde det fantastiske køb.. Som jeg jo så først, har fået i brug denne sæson. (snak om, at det betaler sig at gemme).. !!

Men turen går afsted imorgen, med Nansen og Onkel Kimmer. Vi skal bare være 2 par afsted – vi har ingen forventninger, andet end at vi skal spise til vi revner. Vi har booket bord, nogle forskellige steder. STK for steaks, AUGUST for frokost og oplevelsen, The Standard for The Crowd. Sidste gang at jeg var der, for 2 år siden. Der var jeg der også med Nansen og Loui. Der var Nansen gravid og jeg var en halte peter. Det var 2 mdr efter min operation, og jeg havde stadig ikke fattet, hvad der havde “ramt” mig. (Det er kun et trafik offer, der må sige det…) – så jeg afsti afsted, med mig, på en håndfuld Dolol´er, mega skæv og med et ben, der lignede en stolpe. NO shit. Jeg ved ikke hvad jeg lignede, altså. Puha. Det var noget af en træ stamme, at jeg slæbte rundt på. Men der er ikke noget, at et par NIKE FREE ikke kan klare. ; )

Shopping… Hmmm. Jeg har egentlig ikke, noget på listen. Andet end M&M i alle farver, til Bella. Et nyt tyl skirt fra DISNEY Store og et par colorfull CONVERSE. Det har jeg lovet hende. Til mig selv overvejer jeg faktisk og købe en mini ipad. Er der nogen der har erfaring med den? Jeg er bare så træt af, at jeg hele tiden bruger strømmen på min telefon, fordi jeg er en satans til google haj. (her skulle der være en emoji, der holder sig for øjnene..)

Men hey hvis der er nogen, der har nogle fif og gode råd, til The City of Love – så sig lige til. Der er jo mange ting, at vi ikke har set. Jeg kan ikke sige andet end at jeg GLÆDER mig. Skal kramme på Mr. M hele vejen… Yaaaaay ; )

Dejlig aften.. (Shhhhh se med imorgen. Der kommer konkurrence 2 die 4)

XX
R

16 kommentarer

  • Mette Glerup Kristensen

    Ipad mini…. D.O. I.T. !! Jeg er sååå glad for min og du bliver meget mere glad for den end de store størrelser.

    God tur <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja. Jeg tror sgu også jeg bliver nødt til det.. Shop Shop ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor lyder det skønt! New York må være fantastisk her i foråret. Jeg kan slet ikke vente til vi selv skal afsted til sommer 😀 Det eneste jeg ved vi med sikkerhed skal prøve igen er pizza fra Grimaldi’s og så købe lufttørret skinke i Chelsea Market og spise det med lækkert brød til! Mmm. Jeg må vist hellere snart få noget aftensmad, bliver helt sulten af at tænke på alt det gode mad der venter 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Det er et fantastisk tidspunkt. Du ville elske det Laura. I tell you. NYC er bare noget for sig selv. NU kan jeg bare ikke finde ud af, hvad jeg skal pakke. Hader og pakke den lorte kuffert… Grrrrrr.. PIS!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg tror jeg ville glemme noget med vilje, så jeg havde en ekstra undskyldning for at shoppe 😉 Haha. Efter jeg havde læst dit indlæg, så jeg forresten også lige denne her video hos bloggeren Taza (http://lovetaza.com/2014/05/tazas-new-york-city-guide-upper-west-side-morningside-heights/), og det gav mig kun endnu mere lyst til at gå på opdagelse i NYC! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg elsker den by. Så kan kun ønske jer en fantastisk tur.

    Tjek evt min blog daneinny.wordpress.com ud som kun handler om New York.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Maria

    Ih, hvor er I heldige. Rigtig god tur:-)
    Sidst jeg var i NY var i efteråret 2012. Tog afsted med kæreste og vores (dengang) 1årige søn, vi sku “redde” forholdet. Desværre blev vi overrasket af Sandy – stormen – og forholdet holdt ikke:-/ Men jeg elsker stadig NY:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Søde Line Maria. Så har vi siddet i SANDY den “lede luder” sammen. Vi var i Florida og skulle flyve hjem fra NYC. Vi sidste 4 dage ud af 11 var totalt ødelagt. Ked af at høre om det med forholdet. Kærlighed er satme hårdt. Tror vi alle kæmper, på et eller andet tidspunkt. Vores er heller ikke roserødt og problem frit. Men jeg kan sgu nok ik leve, uden det “fjols” ; )
      Har du fundet kærlighed på ny?

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Line Maria

      Ikke fundet kærligheden igen – endnu! Det har sgu været et hårdt år, men er vist ved at være ovenpå og “klar”;-)

      Shop iPad Air – den er feeed:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fedt! Jeg vil også til N.Y…UDEN børn i første omgang i hvert fald 😉

    Rigtig god tur og forresten, hyggeligt at rende ind i dig i sidste uge, selvom det var et kort gensyn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eleni
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

    Øj du er heldig! Jeg er misundelig! Min kæreste og jeg har netop talt om at vi skal spare op til sådan en tur. Vi har store planer i sigte og inden da vil jeg altså en tur til NY, så det er planen.
    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    God tur til NYC. Nyd det! Er top misundelig 🙂

    Kan du huske hvad du har givet for din chanel clutch, og hvor lang tid siden du har købt den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danish Beauty Award 2014