CHANELLO BARE UDEN CC..

THE MESSY BUN AND THE MESSY MOUTH..

THE MESSY BUN

Kender i det, når man ville ønske at man kunne spole tiden tilbage – eller bare glemme et sekund. At et bestemt moment, ville kunne slettes for hukommelsen FOR EVIGT…! Well. Sådan en oplevelse fandt jeg mig selv i, idag!

Efter arbejde idag, der var jeg inviteret til P20 Event, hos Arndal SPA…!! Vi fik en gennemgang af deres produkt og historien om, hvordan det hele var blevet til. Midt i den her præsentation, der befinder vi os inde i SPA´en – hvor der kommer folk ind og ud. En person, der kommer ind er Casper Christensen – men han er ikke alene. Han er sammen med sin kommende kone. Isabell Friis Mikkelsen (en gudinde, sendt fra en anden planet, hun er jo så smuk) – de havde sådan en couple spa treament, dag. SÅ misundelig. Nå men anynoodle. Da det hele er ovre, der skal vi jo selvfølgelig ind og skifte tøj igen, fra morgenkåbe til civil beklædning.
Som en flok mænd ville gøre, i en skurvogn, der fik vi os, også en lille griner… Og selvfølgelig var det jo Riksen, der stod for underholdningen.  (Selvfølgelig) !!!!!!!!!!!!!!….. Jeg får jo så, sagt… “Så, så man lige Casper Christensen nøgen, han så sgu da ikke skidt ud” (rimelig harmløs kommentar).. Jeg når dårligt at færdig gøre min sætning og ud fra badet (at vi ikke kunne se) kommer, hans kæreste. Jeg sværger. Det var som om, at tiden stod stille.  Jeg frøs, krummede tæer – det løb mig koldt ned af ryggen, jeg skulle kaste op. Altsammen, på samme tid. Aldrig før, har jeg grummede mig så meget, over mig selv.
Det værste der så sker er, at en af de andre piger kommer ind fra SPA´en for at skifte sit tøj – og siger nøjagtig det samme, som jeg lige havde sagt. Denne gang, vidste vi jo så bare – at hun RENT faktisk, stod 2 meter fra os…!! Jeg følte det hele på ny, igen! Jeg flåede alle mine ting ud af skabet og nærmest, sådan panisk løb ud af omklædningen, som om der var et farligt dyr efter mig… ; )

Og det mine damer og herrer – er en af de dage, hvor man ønsker at man kunne spole tiden tilbage og glemme alt om at denne episode nogensinde er sket..

; )

Godnat og sov godt ; )

6 kommentarer

 • Birthe

  Hihi!
  Smart jakke, forresten
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hahaha – åh Rikke. Jeg kan næsten føle hvordan du har haft det. Øv hvor pinligt. Shit happens – hun har sikkert hørt værre ting om ham (han er jo lidt ældre end hende, så jeg tænker der nok ryger noget der. ).

  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg kan kun forestille mig hvor pinligt det må have været! Men om ikke andet så er det da en god historie at fortælle om 10 år, når du er kommet dig over chokket 😉 Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha ha ha ha ha 🙂 Hun har da bare taget det som et mega kompliment:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  He he. Det er indbegrebet af en god historie. Den bliver du glad for. Om noget tid:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hun skal da bare være glad for at det ikke var noget i stil med “shit han er jo klammere end Simon Spies”…men at andre faktisk synes at han er ok læx 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHANELLO BARE UDEN CC..