VELKOMMEN HJEM OG MIN BARE!!

BUDGET FUND..

CELINE VS SAM EDELMAN

Jeg er ikke så god til sandaler om sommeren. Det skal ikke være noget flashy flashy – og der må ikke være nogen hæl.. Hmm. Okay. Little Miss Comfy. Det er mig. Jeg kan ikke komme udenom det – men det er sgu da også okay. Jeg har ikke noget problem med det og hvis andre har det, så må de “ryge og rejse”.  ; )
Derfor var Céline´s sommersandal perfekt , til min stil. Indtil jeg tjekkede prisen – WTF? Det er jo en hel mdr´s husleje! Det kan ingen sgu da betale.. I hvertfald ikke mig. Hvis jeg nogensinde brugte 6500 kr, på et par sandaler – så ville jeg få tæsk med en lunken porrer, af manden i huset.
Så da jeg fandt de her, hos Sam Edelman i NYC, måtte jeg slå til…! Dog havde de ikke min str… Selvfølgelig!! Men sandalen hedder ADORA og hun koster 110Dollars (god pris) Men når man bor i DK, så bliver man rimelig meget “k*****t” i tolden… Så den kommer op på 1400´ish kroner, når den rammer ens adresse. Stadig bedre end, Céline´s pris. Så dem er jeg hoppet på.! Først var jeg forelsket i den med “Cow hair” på første billede – men så fandt jeg den helt sorte.. Så den har jeg altså købt.! Du kan finde sandalerne her hos Sam Edelman.

4 kommentarer

 • Maria

  åh gud, anede slet ikke de var så dyre, dem fra Celiné!! Synes nu bestemt Sam Edelmans er flotte flotte – og det er altså god kvalitet, det han laver! Jeg har købt Birkenstock til denne sommer – granny i en alder af 23, og har købt de første kittenheels til jobbet 😉 Stilletter på over 8 cm magter jeg bare ikke mere, efter mine fødder har vænnet sig til de comfy sneakers 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg er altså også bare en comfy pigen. Men det er sgu også okay ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loulou

  Det er virkelig osse nogle fine sandaler. Vildt cool. Godt køb:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN HJEM OG MIN BARE!!