VINTAGE TIC TAC..

TRÆNINGS KANINEN.. ; )

20140420-091958.jpg

Godmorgen “Påske Peeps”..

Jeg håber ikke i ligger derhjemme med mavekneb – efter alt det mad og chokolade i har spist. Jeg selv har faktisk prøvet at holde lidt igen, da jeg ellers har rygrad, som en regnorm.
Jeg er virkelig inde i en trænings stime, som jeg ikke vil ødelægge. ( I hader mig nu, i know.) Men jeg er bare så stolt og prøver virkelig at holde den. For det letteste er satme at give op. Det ville jeg være den første til, men jeg har lovet mig selv at blive ved, også selvom det gør ondt.. Hulk. Det gør det faktisk ret meget idag. Jeg var igår morges til TRX hos Frida Hallqvist – Jeg havde ærligt glemt hvor hård Frida er. Det er lang tid siden jeg har trænet med hende, for hun er faktisk på “barsel”.. Hvilket ikke helt eksisterer i hendes verden. Så hun er stadig i studiet og ha´hold.
Det var top dejligt, da timen var ovre. For så vidste man at man resten af dagen, kunne slappe af med god samvittighed.
For jer der ikke kender TRX – så kan i læse mit indlæg om min tidl. bootcamp, hos Frida lige her. Der trænede vi rigtig meget TRX.

Nu vil jeg forberede morgenmad, til hele familien og satse på at vejret også bliver dejligt idag – vi har jo en æggejagt at vi skal nå. Tradition hvert år ; )

Påske Kys

R

 

4 kommentarer

  • TRX er bare pisse hårdt! Man tænker altid lidt at det da ikke kan være så slemt når det “bare” er de der snorrer.. og man bliver klogere 😉 Jeg er helt vild med at du er begyndt at skrive mere om kost og træning, det er super fedt! Og haps en lækker flad mave du fremviser 😀

    Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Shit, du har en pæn krop! Sådan en arbejder jeg også på – eller, så pæn bliver den aldrig, men pænere i hvert tilfælde. I den forbindelse har jeg set på instagram, at du også træner i FW. Jeg er lige startet der, og kunne godt bruge lidt insider information om, hvilke hold, der er værd at gå efter. Har du nogle yndlingshold du vil dele? Går ud fra, at det er de samme hold i alle centre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      OHHH hvor er du bare sød ; ) Jeg har ingen problemer på maven. Men jeg har ekstremt meget fedt/appelsinhud på mine lår, efter min ulykke. Min krop kan ikke finde ud af sig selv, så den lager fedt, som jeg ved ikke hvad. Det lyder skørt. Men jeg poster snart billeder på bloggen ; ) SÅ bange ; )

      Jeg træner STRAM OP og FLOW YOGA. Hvilket center skal du gå i? Ved godt du er medlem af FW – men jeg træner mest i Lygten og på Lyngbyvejen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne

      Det lyder godt nok træls, at kroppen reagerer på den måde, mon det er for at beskytte det “skrøbelige” område?! Håber i hvert tilfælde, at den langsomt holder op med at lagre unormalt meget fedt der. Når det er sagt, så ser dine lår dog super slanke ud – ud fra hvad jeg kan se på dine billeder! – Så absolut ingen grund til at frygte at dele flere billeder, tror langt de fleste piger drømmer om en krop som din 🙂

      Jeg bor i Jægersborggade-kvarteret, så jeg træner i Jagtvej og jeg er ret positiv overrasket over hvor fine lokalerne er – eller også var mine forventninger for lave :). Jeg startede 1. april og har været til syv hold indtil videre (jeg træner yoga et andet sted en gang om ugen oven i) og Stram Op og Puls/Styrke er sjovt nok de hold, jeg indtil videre synes bedst om. Jeg prøvede Dance Fit, men det var slet, slet ikke mig, men det kan ske, at jeg skulle prøve Flow Yoga – tak fordi du delte 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE TIC TAC..