TRADITIONER // GLÆDELIG PÅSKE..

PEARLS ON A STRING // PICO..

PICO PEARLS 2

PICO PEARLS

Igår til påskefrokosten, der havde jeg mine nye favorit øreringe på. Det er så meget nostalgi for mig, for min mor havde sådan nogle, da jeg var barn. Det var godt nok bare “sticks” – men stadig perler, fra havets bund – jeg kan huske at jeg tænkte.. “hun er en rigtig dame” for hun har smukke perler på (håber ikke Bella tænker, at jeg er en dame)… Så når jeg ser sådan nogle ørering, så tager det mig tilbage til gode minder – og gode minder, fra ens barndom, kan man ikke have for mange af… ; )
Jeg kan godt lide og være “tusse nusset” klædt – men har svært ved når det bliver alt for feminint, i mine smykker. De må gerne have lidt kant og være en anelse rå. Men de her og mig, er som match made in heaven. Disse her er fra PICO og kan købes i deres butik, på Østerbro. De er nemlig ikke landet i webshoppen endnu, men kommer snart.. Du kan browse, resten af deres smykker lige her eller kigge forbi deres fysiske butikker…

(Lashes by TAKE CARE – Hellerup Hotel)

5 kommentarer

 • Mariann Høj Jensen

  Sådan nogle har jeg også, og de bliver meget sjældent brugt, da jeg som dig også syntes de lidt “fine”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariann Høj Jensen

   Og hvad blev der mon af det sidste jeg skrev ????
   Jeg sluttede med at skrive, at måske de i anledningen af påsken, skulle have en chance mere

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Brug dem, brug dem 🙂 Det er faktisk mega sødt, til et outfit 🙂

   God Påske

   Xx
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også bare så fine nogle øreringe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRADITIONER // GLÆDELIG PÅSKE..