NEWS FLASH // DU ER FUCKING GAMMEL..

VAND. SOL. AMAGER..

IMG_3745

IMG_3748

IMG_3753

Mange har spurgt til det indlæg at jeg postede igår, med min kusines konfirmation – ang. hvad jeg havde på ; ) I er altid så søde og spørger. ( i love it).. Jeg havde jo været tidligt oppe, for at flyve hjem. Ankom i Kastrup, med sweatpants. Jeg svedte tran…!!! Så hjem og finde noget behageligt at tage på. Det blev disse smukke bukser fra HOSS INTROPIA, som jeg elsker elsker elsker – resten af outfittet kan i se her under ; )

OUTFIT: Jakke MODSTRØM // Top SELECTED FEMME // Bukser HOSS INTROPIA // Smykker PICO // Sandaler UZURII // Stiletter PEDRO GARCIA..

5 kommentarer

 • Sara

  Hvor ser du bare skøn ud – det gør omgivelserne også for den sags skyld, så fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Det klæder bare sådan et par bukser helt vildt med et par hæle. Det er min yndlingstype bukser om sommeren og jeg er selv på jagt efter et par sandaler, som lige kan løfte looket fra “lidt for afslappet” til “stilet”.

  Lækkert og inspirerende som altid!
  //B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg elsker den slags bukser også. Er faktisk meget dårlig til hvis det strammer – og som du siger.. De funger bare til alt.. Yaaaay ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hvor er du fin – også med hæle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEWS FLASH // DU ER FUCKING GAMMEL..