RULLEKRAVE. SCHRUNCHY & CHECKED JAKKE..

20140321-201626.jpg

20140321-201636.jpg

Lige lidt Lørdags nostalgi ; )
Jo mere jeg kigger på Bella, jo mere ligner hun mig – det er seriøst så sødt. Tænk sig at jeg har blandet mine gener med Mr M og mine vandt (yaaay..væn dig til det M)
Synes faktisk at jeg er mega stylish og mega forud for min tid. Hva? Butik Kent i Nyborg, de kunne altså det, der ; )
1988 var et godt år for mig. Det var det år jeg blev storesøster, til min helt egen lillebror. Rasmus – Rikke & Rasmus. Det er sgu da den dybetallerken, der er opfundet her, hva? For at være helt ærlig. Så var det faktisk en tøjbutik, der lå i Nyborg. (true words) (!) Min Far mente jeg skulle hedde Mathilde – Min mor vandt..(som kvinder nu gør).. Frem med Bh´erne tøser, så brænder vi dem sgu. Girls rule – boys drool. 

Nå, vi har spist morgenmad og er snart klar til at drage mod Cinemaxx for at se “det regner med frikadeller” .. jo jo.. Så lige sådan oven på en Fredags Disney sjov, X-Factor og en gang børne frikadelle film – så føler man sig, jo slet ikke som familien Danmark.
Er det egentligt så svært at bibeholde sin identitet og sit parforhold – fra hvad der var engang? Ændre børn så meget ens liv (JA)..!
Førhen, gik vi i biografen, næsten hver Søndag på Fisketorvet. Vi boede jo lige ved siden på, på Bryggen. Vi har snakket om en fredags date – men ærligt. Mr M, bor i Stockholm 2 dage om ugen. Så vil jeg ikke misse “familie tid” hvor vi alle er samlet, og hygger – Så det må blive en gang imellem, når der er tid og overskud til at holde i hånd og kigge dybt i øjnene. Men hey.. Det er jo snart Roskilde Festival igen, så kan vi vel slå 2 fluer med et smæk? (haha)..!

Hvis der er andre der skal se “deller på slap line” – så seeees vi, ved popcorn maskinen..

Peace Out

XX
R

 

2 kommentarer

 • Sara

  Ej hvor skægt, da jeg så det første billede troede jeg faktisk først det var Bella. Det jo for vildt så meget i ligner hinanden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er så crazy, hvor meget hun ligner mig ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DO WHAT YOU LOVE..