DINNER IS SERVED // LCHF AND MY WAY..
I aften skal vi smovse.. Uhhhmmm nommmnommm… Vi skal have en Tammamssalat, med avokado topping (madbanditten). En Kylling på grillen, med hasselbagte kartofler (totalt 80ér …man er vel fra Fyn… My style) En Beanaise creme (ala Madbanditten).
Tammamsalat ala Madbanditten:
(4-6 personer):
120 g hvidkål
120 g rødkål
120 g gulerod
1 håndfuld finthakket mynte
1 håndfuld finthakket dild
2-3 spsk. koldpresset olivenolie
2 modne avocadoer
1 fed hvidløg
Saft af en ½ lime
75 g valnødder
Salt og friskkværnet peber
Riv hvidkål, rødkål og gulerødder og vend det hele i en skål sammen med krydderurterne. Vend olivenolien heri.
Mos avocadokødet med en gaffel i en dyb tallerken og rør derefter presset hvidløg, limesaft, salt og peber i mosen.
Læg avocadomosen oven på salaten og drys med grofthakkede valnødder.
VELBEKOMME…
Mums 🙂