ARM CANDY // TODAY..

PYRAMIDER, SOL OG DÅRLIG MAVE..

hotel-7400-1-0226397-1312070250

hotel-7400-2-0226413-1312070250

hotel-7400-7-0226405-1312070250

hotel-7400-8-0226431-1312070250

Vi trænger til sol. Vi trænger til ferie og vi trænger til hinanden. Så derfor har vi for første gang – bestilt en pakke rejse. Ja, det er ikke første gang for mig. Jeg har hele mit liv rejst på den måde med mine forældre og det er de bedste minder at jeg har, fra da jeg var lille.
Charter rejse, here we come. Turen går til Egypten. All inclusive. 5 stjernet, ren afslapning. Vigtigst af alt. BARE OS 3. Vi rejser altid med familie, venner eller kun M og jeg. Denne gang er det med Bumbum. Måske jeg kommer til at fortryde det, når jeg for 700 gang, har måtte trække mine bikinibukser ud af ?.røøviiii.. efter at have  rutsjet ned af vandrutsjebanen, til jeg er helt hudløs. Lavet sandslot – og hentet is og kolde forfriskninger til familien og alle bøgerne der var pakket ned, aldrig blev læst. Men jeg håber på det bedste og satser på at M tager sig af legene. ; ) (it´s a joke) Men man kan jo godt håbe.

Er der nogen af jer der har været i Egypten? Jeg synes den sidste uge, at jeg har hørt mange skræmmehistorier. Mylderbæ, urent land , man må ikke spise salat og frugt uden skal, pengesedlerne er ekstremt beskidte (troede jeg alle var, men okay).
Men er der andet man skal være på vagt overfor.? Vi fik alle tre vaccinationer igår, så nu er vi klar parat.

VACATION bring it on!

28 kommentarer

 • Sara

  Hvor lyder det bare lækkert!

  Er en lille smule misundelig, kunne virkelig godt bruge sådan en tur. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Trænger også bare til sol. er helt flad. og lidt Sur i kanten. ; ) Haha (ifølge Mr. M) Så må heller hanke op i mig selv og suge noget sol til mig.

   ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor lyder det skønt! Sådan en tur kunne jeg helt sikkert godt bruge lige nu! Jeg har faktisk aldrig været i Egypten, men jeg har for det meste hørt godt om det. Så længe man bruger sin sunde fornuft, tænker jeg at man godt kan undgå dårlige mave fra buffet og pengesedler. En håndsprit i tasken, så er man da forberedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja man skal nok ikke lige ryge på noget af det lokale gade mad ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg var der for et år siden og oplevede ingen problemer på mavefronten. Haha! Jeg tog mig selvfølgelig mine forbehold med salaten og sådan, men som udgangspunkt har jeg hørt, at hvis man bor på gode hoteller, så er grøntsager og frugt vasket med rent vand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det tror jeg lige at jeg tjekker op på. jeg elsker jo at spise frugt når jeg er på ferie. Så jeg håber da at vi kan spise lidt ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hvis I skal bo på resort, skal maden nok være god nok, men ellers lyder det meget rigtigt 😉 god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi var afsted sidste år og havde en rigtig gid tur, faktisk den bedste ferie længe! Vi kom dog ikke så meget ud fra hotellet egentligt, det var ren sfslapning. Det er rigtigt at pengene er utroligt klamme, dem fik min mand lov at holde på 😉 men vi oplevede ingenting med maven, og spiste både frugt og salat. Ellers bare husk en håndsprit med rundt, den klarer det meste 🙂 rigtig god tur, nyd det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg kommer til at have så meget håndsprit med at jeg kan starte et bål. Men tror heller ikke vi skal uden for hotellet. Bare fra Lufthavnen til Hotellet and BACK 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • NInaE

  Mon ikke der er andre børnefamilier så andre børn kan tage over med de der sandslotte. 😉 5* all inclusive lyder og ser virkelig lækkert ud. 😀 Og fantastisk med børn at man ikke skal rende rundt og finde restauranter eller lave mad på hotellet.
  For et par år siden var min veninde på all inclusive i egypten. Hendes kæreste spiste sushi der åbenbart var dårligt. De gik på apoteket dernede og fik afvide at de piller de havde med hjemmefra slet ikke ville virke, de var simpelthen ikke kras nok.
  Har også hørt skrækhistorier om tyrkiet. Jeg har været der 3 gange og kun fået dårlig mave af tequila. 😉 HAHA

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja det tror jeg heller ikke jeg orker. Det er rart ikke og skulle tænke. Og i det hele taget have pungen oppe. Vi skal bare slappe af MAX. Håber Bella er med på ideen ; )

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  At mr.M ikke bliver tilbudt kameler for dig 😉 min mor blev engang tilbudt 10 kameler for mig, da hun viste et billede af mig. Ellers nyd det. I er heldige i skal ned og have varme. God tur!
  // B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Haha. ja du har ret. Min mormor blev også altid tilbudt kameler når vi var i Tyrkiet. ; ) Og hele 200 af dem. Men hun måtte pænt takke nej, da der ikke var plads i hendes baghave. ; )

   😉 Dejlig Lørdag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Riksen 🙂

  Vi var i Egypten sidste år – første gang.
  Jeg skrev lidt om det på bloggen: http://www.boernetoejsindkoeberen.dk/mit-gemmested-sharm-el-sheik-egypten/

  Vi var der 14 dage og også på et all-inclusive resort, hvilket var det vi havde brug for lige der. Ellers er jeg ikke så meget til all-inclusive for vil gerne ud at opleve noget.
  Men til den type ferie, så er Egypten perfekt. Du skal ikke regne med at lave meget andet end at være på resortet. Vi syntes det var håbløst at bevæge sig udenfor resortet og folk hev fat i dig konstant. Slet ikke vores kop the.

  Du skal være opmærksom på at det blive koldt så snart solen går ned. Lidt ligesom herhjemme en varm sommer dag. Så tag en varm trøje med og lange bukser til om aftenen. Vi var dernede i Marts og blev overrasket over at vandet var så koldt. Vores hotel havde ikke opvarmet pool, så tjek lige at jeres hotel har det, for på denne her tid af året kan det faktisk godt være koldt hvis de ikke har. Du kan også risikere at det blæser en del. Det gjorde det enkelte dage da vi var der, men det var nu alligevel dejlig varmt.
  Vi troede vi skulle snorkle meget dernede, men vandet var simpelthen for koldt. Så hvis I har tænkt jer at snorkle dernede så tag våddragter med hjemme fra. Så er det slet ikke noget problem. Til gengæld kan du altså se de mest fantastiske fisk også hvis I bare går på broerne ud i vandet. Det er SÅ smukt.

  Julius blev mega syg dernede med maveonde og hvis I bliver ramt, så vil jeg anbefale jer at gå til læge med det samme. Vi afventede fordi vi tænkte at det nok bare gik over. Men det gjorde det bare ikke og på tredje dagen hvor Julius bare var helt drænet måtte han have drop. Der er som regel en læge tilknyttet det resort man bor på, så det er SÅ nemt at komme til lægen. Udnyt det hvis en af jer bliver dårlige.
  Vi var meget opmærksomme på hygiejnen, havde piller med hjemme fra osv osv – men blev altså ramt alligevel.

  Uanset hvad, så havde vi altså en fantastisk ferie og det var seriøs afslapning.

  Spørg endelig hvis du har spørgsmål, så hjælper jeg gerne hvis jeg kan.
  Rigtig dejlig ferie til jer sødeste Rikke <3

  Kram Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Okay, det er fedt lige at vide. Vi skal klart have noget varmt tøj med også så. Men det går nok også. Det plejer jeg altid at have alligevel. Hvis de siger 20 Kg. Så pakker jeg 20 kg ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg læser det lige igennem. Rart med tips og tricks ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Fantastisk land hilsen en halv araber

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det skønt! Vi har også lige været på pakke-rejse. Det er altså skønt at komme til solen og slappe af, når det er så trist i vejret herhjemme 🙂 Selvom jeg har skulle høre lidt for det. Men med to børn på 4 og 6, så er det begrænset hvor kulturel jeg orker at være. Jeg elskede at tage sydpå med mine forældre da jeg var barn, og det er også nogle af mine bedste minder. Min kæreste blev slæbt på den ene museumsrejse efter den anden og drømte om bare at prøve en afslappet ferie med strand og pool 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er heller ikke en tur hvor vi skal være kulturelle. Vi skal bare spise softice unlimited og holde ferie på Bella´s premisser. Håber det bliver en god tur.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Aarre Dalsgaard

  Vi var der da vores den ældste var 2 år. Havde ingen problemer med maven, og den er ellers meget sart 😛
  Vi boede på resort, måske derfor, for der er standarten temmelig høj.
  Det var ikke slemt at have en todler med, da den stod på super afslapning, mens hans sov i den medbragte klapvogn med en stofble over sig 😀
  RIGTIG GOD TUR!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej lyder som luksus ; ) Håber på Bella tager en middagslur ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg har været i Egypten, også på 5-stjernede hoteller med all inclusive. Så længe I spiser på hotellet, burde der ikke være nogen problemer. Vi har aldrig haft nogen problemer med racer-mave. Men pengesedlerne ER beskidte. Vi har gjort det sådan, at én holdt pengene og så havde vi desinficerende gel med.
  Hvis I skal ud at se noget, så få hotellet eller hotellets vagter foran til at praje en taxa til jer og lad dem aftale en pris med dem(som I jo selvfølgelig synes er ok). De er virkelig nogen hustlere! Husk at få en fast pris for jer alle 3 og ikke pr. person – så har de nemlig tendens til at hæve prisen.

  God tur! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhhh.. Jeg bliver helt nervøs. Jeg har aldrig været i Egypten. Men man skal åbenbart være lidt mere på vagt. Tror bare vi bliver på Hotellet – og nyder dens mindre husler agtig omgivelser ; )

   Tak for fif ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia S Hansen

  Undgå isterninger! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanski

  I skal jo ikke have pengesedler op af lommen når det all-inclusive – så lige meget med de beskidte pengesedler ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hvor I Egypten skal i hen?

  Jeg har været i Sharm og dykke 2 gange for mange år siden. Inden det blev for turistet.

  I skal huske at snorkle. Det er noget af det bedste snorkling jeg har prøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARM CANDY // TODAY..