ET KØB JEG ALDRIG FORTRYDER // ANNE VEST..

PELS. UNDER URET & BLÅ HIMMEL..

En kold Søndag, en tur på Islands Brygge sammen med Lily og de obligatoriske outfits billeder – blev til dette resultat. Sød location “under uret”. De er taget i den gamle del af 2300 Islands Brygge – ikke så langt fra hvor jeg boede. Det banker i mit hjerte når jeg runder disse kanter og jeg tæller ned til den dag at Bella fylder 18 år. Så er det bye bye Bella og hej hej bryggen til mor og far.
Så skal vi spise på restauranter i weekenden og vælte hjem på cykel i en hvidvins rus – uden tanker om ansvaret for et andet menneske. Ok. Back to reality Riksen. der er altså lige 13 år endnu – men man må jo godt drømme… ; )

STIGP

ANNE VEST PELS

&OTHERSTORIES

wuaaav

hola

underuret

ANNE VEST

chanel sko

Chanel
Jakke ANNE VEST // Trøje STIG P // Bukser &OTHERSTORIES // Sko CHANEL // Armbånd CLAIRE ANASTASIA // Øreringe STINE A..

Hilsner fra solen

XX
R

2 kommentarer

  • Diana S

    Hvor hyggeligt – jeg kan se billederne er taget foran bygningen hvor jeg arbejder. 🙂 Her er rigtig hyggeligt og en fantastisk stemning – specielt om sommeren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender ALT til den følelse! Det er sgu da meget godt at kunne glæde sig til den del af livet også. KH J

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KØB JEG ALDRIG FORTRYDER // ANNE VEST..