BLACK BLACK BLACK AND SOME MORE BLACK..

NÅR DER IK ER SÅ MEGET AT SIGE..

IMG_1651

Ohhh. Jeg har været lidt stille idag. Jeg har lige en del ting der sker i mit liv. Har desværre en masse alvorlig sygdom i min familie og skal lige finde balancen i det.
Nyder dog min weekend med min veninde der er på besøg fra Fyn. Vi skal bare hygge og snakke om gamle dage, over et glas vin. Vi har kendt hinanden siden vi var 8 år. Så Ria og jeg har 10.000´vis af skøre historier at vi kan grine over. Det er lige det jeg har brug for idag.

Faldt over det her billede igår – og det fik mig til at smile og huske mig selv på – at lige gyldig hvor galt det er. Så kan det aldrig blive så skidt. Hurra for Camel Toe ; )

Jeg vender tilbage når overskuddet er der, det lover jeg.

Rigtig dejlig Lørdag

XX
R

2 kommentarer

  • Haha! Genialt billede 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, jeg sender masser af positive tanker i din retning, Rikke! Det er aldrig sjovt når man bliver konfronteret med alvoren i livet. Men hvor er det godt at se at du stadig har dit gode humør og skøre humor – det kan ingen tage fra dig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK BLACK BLACK AND SOME MORE BLACK..