ENDELIG HJEMME OG CHOP CHOP..

Morfin hullet og børne isen..

20140228-174240.jpg

Lyder næsten som et HC Andersen eventyr (Morfin hullet og børne isen) – dog måske ikke så meget for børn : ) men det er pretty much sådan mit liv er lige nu. Er stadig indlagt og tror jeg bliver overført til Rigshospitalet senere, da Gentofte lukker ned pga weekend. Virkelig lige det man gider.
Jeg har det top dårligt. Smerterne er virkelig slemme og jeg har lyst til at fælde en lille tåre. (Hvilket jeg faktisk allerede har gjort) Spiser masser af is og ber til vor herre om at han viser mig nåde : )

Er der nogen der gider at tylle en sjus for mig i aften.

Happy Fræk Fredag.

Xx
R

4 kommentarer

 • Sender en masse kærlige tanker <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring, Rikke! Jeg spiser cirka et ton bland selv slik i aften – og jeg tager gerne noget mere til ære for dig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Åh…. Føler med dig- jeg blev i april fløjet til Riget, men da jeg skulle hjem til Århus var det med ambulance, det er frygteligt at skulle transporteres når man ikke har det godt 🙁 jeg kastede op hele vejen, og hylede af smerte 🙁 havde dog heldigvis CVK ( i halsen) så slap for noget i hænderne, sådan et er faaaaantastisk 🙂 rigtig ho bedring….
  Mange hilsner louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  God bedring, føler med dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG HJEMME OG CHOP CHOP..