DAGENS SANG // JALOUSI..

HAR DU PROBLEMER MED AT SOVE // UBALANCE I KROPPEN..

SOVER DU DÅRLIGT

Har du svært ved at falde i søvn om aftenen, fordi du ikke er træt – men til gengæld er du helt smadret om morgenen? Føler du ikke du passer ind i din krop og er kroppen begyndt og lagre fedt på balder og hofter, som aldrig har været der før. Du kan ikke tabe dig, selvom du lever af salat i en mdr og kun drikker vand…? Føler du dig hele tiden stresset, selvom du normalt ikke ville være det….!! Trækker du ikke vejret, helt ned i maven, fordi der er ikke rart og være og kan du ikke finde den gyldne ro, som det kræver for at kroppen fungerer..??

Sådan har jeg det lige nu. Derfor er jeg begyndt at se en kvinde der hedder Kathrine Flindt, som har praksis i Lyngby og er uddannet i funktionel medicin. Hun har ekspertise i ubalance i kvindekroppen og har mange råd til hvordan at man kan finde glæden ved kroppen igen.

Du kan se et interview med Kathrine Flindt lige her. Her fortæller hun om hvad signalerne kan være, hvis man mangler magnesium og progesteron. Det kan gøre at man har svært ved at sove og ikke indhenter den søvn at kroppen kræver for at virke. Derfor drikker jeg disse POLIQUIN flasker med flydende magnesium, dem drikker jeg lige inden jeg går i seng. De er købt på nettet – og har hjulpet mig helt vildt – Så nu tvinger jeg mig selv til at gå tidligere i seng og slukke fjernsynet, i stedet for at glo TLC til kl 01.00 om natten. For jeg skal jo stadigt op kl 7.00 – så det giver mig 6 timer om natten 6 X 7 = 42 timer hvor jeg faktisk SKULLE have 8 X 7 timer om ugen = 56 timer.. Så jeg er 14 timer bagud hver uge. Det er noget der kan mærkes.

Tænk over din søvn – du ved ikke hvor vigtigt det er.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rzFkBJAnkUQ[/youtube]

 

8 kommentarer

 • Guld.log

  Jeg vil undlade at regne på, hvor meget jeg er bagud på en uge nu. Gisp. Men kl. 01.00 er tidligt for mig :/ Ku være man skulle forsøge at lave rutinen om…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var hende du fortalte om til eventet ved Akademikliniken! Det er ret interessant, og ikke noget jeg er stødt på før. Vil helt sikkert læse lidt mere om det. TAK, Rikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja, det er hende og hun er mega sej. Jeg glæder mig til at komme ud til hende i den kommende uge. Håber at hun har fået svarene fra mine spyt prøver ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har virkelig svært ved at falde i søvn om aftenen, men jeg sover egentlig rigtig meget. Jeg har det bedst med 10-12 timers søvn hver nat, selvom det egentlig er spild af tid 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hvor kan de købes henne? (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Oi, der følte jeg mig ramt! Har også læst en del om progesteron-mangel efter dit indlæg og det giver uhyggelig meget mening. Vil du skrive link til hvor du køber magnesium-tilskuddet? Må prøve det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Manna.

   Du kan købe dem her http://eu.poliquinstore.com men du bliver taget i tolden og det koster ca 500 kr – jeg købte den kasse med ca 90 stk i. Da ellers ville det være for dyrt ; )

   Men hvis du bor i københavn synes jeg du skal se Kathrine flindt. for måske er der noget andet galt. Men ellers kan du gå i helse kosten og købe magnesium i pille form. Ta´hvad der svarer til 600mg. Det er ca 2 piller. ; )

   ellers skriver du bare

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manna

   Ja, måske er det bedst at tage en konsultation med Katrine – det vil jeg lige overveje. Tusind tak for svar. 🙂 Glæder mig til at høre mere om forløbet, om du mærker vedvarende forskel osv. Tak for en god, sjov og ærlig blog, dejligt med så meget ‘ægthed’ i blogcountry. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS SANG // JALOUSI..