NÅR FOLK KLAPPER - SKAL MAN NEJE..

ET KØB JEG ALDRIG FORTRYDER // ANNE VEST..

ANNE VEST
Hende her og jeg har været veninder i snart 3 år – og det har været kærlighed fra dag et af. Nuvel hun koster mere end min husleje. Men hun har holdt mig varm, reddet mit lov (bogstavelig talt) og fået mig til at se mega stylish ud, på de dage hvor jeg har følt mig som crap.
Jakken er fra ANNE VEST. En af nutidens største designere indenfor pels og læder. Hun laver tidsløst design og jeg tror ærligt aldrig jeg kommer til at skille mig af med den. I tilfælde af at jeg gør, så ved jeg at Eleni står forrest i køen for at aftage hende, plus en 10 – 20 andre ; )

Men til tider så bruger vi 799 her og 999 der.. Men når vi kigger på hvor mange jakker at vi har købt i Zara eller Topshop. Så kan det ikke måle sig med en god pelsjakke af kvalitet.

Find Anne Vest her

 

1 kommentar

  • Pernille

    Hvilken størrelse har du den egentlig i? Og hvad gav du for den?

    God ferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR FOLK KLAPPER - SKAL MAN NEJE..