NYHEDER // ILLUM..

DAVINES // SUKA COPENHAGEN HAIRCARE..

Igår der var jeg inviterede til event med DAVINES og Suka Copenhagen Haircare af Noise PR Lifestyle. Det var seriøst en top hyggelig måde at bruge sin Fredag aften på.
Vi måtte selv vælge hvad vi ville have lavet af hår – jeg gik efter en klip og striber. “Living on the edge, that´s me“.  Jeg er nok bare ikke så vild, når det kommer til mit hår – og jeg bryder mig ikke så meget om forandringer. Har haft pandehår, elskede det den første dag – og de andre 364, der ønskede jeg det langt væk. Jeg har haft en page. Elskede den også den første dag – og resten af tiden kæmpede jeg med alle lokkerne, der hver morgen ville hver sin vej. Ingen success.
Plus jeg har ikke tålmodighed til det om morgenen. Det skal være nemt og det skal være muligt at smide det op i en hestehale. On the go, med børn – så skal det altså være nemt.

Jeg var der selvfølgelig ikke alene. Jeg var der sammen med Tine Strange, Catrine fra ROCKPAPERDRESSES, Lily Silwer fra BEYONDBLACK, Mie WEWONDER, Frederikke fra Fredesblog. Dejligt selskab og fantastiske frisører.

20140208-111027.jpg

20140208-111037.jpg

Sådan så jeg ud da jeg kom. Jeg havde med vilje ikke gjort noget med det. Bare smidt det op i en knold. Nemt og praktisk.
Outfit: Strik H&M TREND – Købt på Udsalg til 100 Kr // Skirt H&M TREND. (Lige købt) // Bracelet Claire Anastasia..

20140208-111102.jpg

Mit trætte hår, inden Pure Love. Det ser mig lidt tørt ud, mit hår. Men tror altså det er fordi at det har været oppe i en knold.

20140208-111113.jpg

Det er ikke kun os Bloggere der Instagrammer –  det gør tøserne også fra NOISE ; )

20140208-111127.jpg

Lily bliver også super fin. Hun valgte også en frisure med striber. Men det viser hun nok på bloggen.

20140208-111136.jpg

Her er jeg så. Jeg ligner at jeg prøver at fange TV1000. Jeg havde ret mange folie pakker i håret – og den var ekstremt varm den maskine. Der fortrød man lidt at man valgte en stor strik. Pyhhhhhh.

20140208-111151.jpg

20140208-111202.jpg

Vask og føn´- og det begynder at ligne noget. Har ret meget optur over farven. Jeg synes at den spiller godt til min hud og den er lige en tone mørkere end jeg plejer at vælge. Så jeg har ikke valgt helt det samme. Lidt forandring fryder.

20140208-111219.jpg

20140208-111236.jpg

20140208-111249.jpgOg her er jeg så? Taaadaaaah.. Man kan godt se at fotografen var ret høj. Jeg føler mig ret lille. Hvilket jo er skørt med mine 1.75 cm.

Hun viste mig et trick at man kan gøre, når man har sådan et typisk Skandinavisk hår som jeg har. Mit hår holder på intet. Krøller jeg det. Så går der 20 min, så er der ikke skyggen af krøller tilbage. Prøver jeg at bringe lidt fylde ind i håret. Klasker det prompte.(!) Grrrrr. Verdamt.(!) Men det man skal gøre er at inden man krøller eller andet, med håret. Så skal man lige touperer håret. Så holder det meget bedre. Leasson learned. Det skal jeg for eftertiden, så får jeg det fylde at jeg gerne vil ha´.

Så nu skal håret bare ud og luftes. Det passer perfekt. For jeg skal til Oslo imorgen tidlig – på Beauty Messe. Det glæder jeg mig til – skal nok komme mere ind på det. ; )

Hvis i har brug for nogle gode hår råd, tips og tricks, så ville jeg virkelig anbefale at gå ind og snakke med dem i Suka Copenhagen Haircare. De ved hvad altså hvad de snakker om. De fik rykket mine grænser og åbnet mie øjne for at lyse striber ikke behøver at være lige med, HELT lyse striber. ; )

Hvad synes i?

5 kommentarer

  • Lone

    Kære Rikke May
    Jeg synes, dit hår ser superflot og naturligt ud. Og der er ikke strejf af ‘billig blondie’ over det! Det er meget flot og professionelt lavet og du ser også rigtig sød ud i dagens outfit, som klæder dig rigtig godt.
    Hilsen Lone

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise M

    Snacky lady 😉 Pift!! Så flot med en tone mørkere til dig. Det klæder dig og din hudtone virkelig godt!
    Hilsen Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Lækkert garn! Det er virkelig flot til dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg synes dit hår er blevet SÅ fint 🙂 Og det er lavet så godt, at det faktisk ligner, at det er din egen naturlige farve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Andersen

    Så fint til dig 🙂
    Ved du evt. hvor den lyse sweatshirt med det blå mønster/print er fra? (Det er en af pigerne fra Noise, der har den på)

    God søndag i det norlige.

    – Line

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER // ILLUM..