EN NY DAG TRUER // KOM AN 2014..

BIKER BITCH // Y.A.S FAVORIT

YAS
For noget tid siden der var jeg forbi BESTSELLERS hovedkontor i København. Jeg var så heldig at jeg fik lov til at komme og se SS14 kollektionerne fra VERO MODA, ONLY og Y.A.S? Yaaay. For det første har de jo de ondeste lokaler i Bredgade – Jeg ville ikke have noget imod at have min gang der hver dag. Så smukke lokaler. Jeg er meget misundelig på Camilla, deres PR ansvarlige.
Vi fik en god snak om mode, livet, om alle de kollektioner de har i huset, udvikling og drukket et par spande kaffe. Det var så spændende.

Jeg har stor respekt for hvad Bestseller har gjort – man må sige at de har ramt plet..
Det sjove ved at alle de første Vero Moda butikker der blev åbnet, blev åbnet i mine svigerforældres tidl. Butikker. De havde for mange år siden et tøjmærke der hed Flash. Mener de havde 28 butikker i DK (ret stort) Min svigerfar var hjernen bag det hele – og min svigermor designede til alle deres butikker og til salg i andre. De havde mærker som BALL, MEXX, deres eget label selvfølgelig etc.
De drev butikkerne i mange mange år – men da det blev tid til at sælge solgte de til ham der startede Vero Moda. Undtagen en butik, den lod de deres højre hånd købe. Hun havde været sådan en styrke i Flash, at de synes at hun skulle have en shop selv.
Den er i dag funktionel Vero Moda butik, og ligger i AmagerCenteret… : )
Ret sød historie ????

Jakken på billedet er min über favorit fra Y.A.S kollektionen. Dog var det svært at vælge, for der var så mange fine fine ting. Men hvis jeg skulle vælge, så skulle det være denne.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY DAG TRUER // KOM AN 2014..