FASHION WEEK // DAY 2..

NÅR VEJRET TAGER STYRINGEN..

20140130-100807.jpg

Ja. Så er vi tilbage. 2 dage med kulde og kolde venues. Har nedlagt mig. Jeg er er SÅ snottet. Så jeg må tage en slapper hele dagen – lige indtil kl.16.00 hvor jeg skal se Y.A.S´s AW14 Kollektion. Så lige nu står den på “Orange is the new black” og en liter varm the med honning. Burde have haft købt en stor pels. Den ville have haft holdt mig varm. Damit, altså. Hvem havde forudset at det ville blive minus 5 fucking grader. Der er ikke meget fashion i det – andet end uldne underhørmer´. Hvilket jeg helt klart kommer til at have på i aften. Sexy. But it works.

; )
Peace

R

1 kommentar

  • Kat

    Suk, jeg bytter gerne. Minus 5 lyder himmelsk. Vi har minus 20, det er koldt, det goer ondt og det er koldt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION WEEK // DAY 2..