BOMBER, LEATHER AND DENIM..

JEG HAR HØRT EN LOPPE GØ // MARKBERG..

NEW IN

JACKET H&MDEPEND COLORMARKBERG

Mine ultimative favorit handsker er igen i shoppen hos MARKBERG. Men der er kun 4 par tilbage. Så hvis du også har været forelsket i disse handsker – men aldrig fået fingrene i dem, så har du muligheden for det lige nu. Men du skal skynde dig. Hurry hurry hurry.

BILLIE ARM WARMER – MARKBERG

7 kommentarer

 • Nanna

  Sødeste Rikke, TAK for info 🙂 Jeg har jagtet dem siden sidste år, og nu flytter de endelig ind hos mig.
  Yay! Glæder mig til at have lækre og lune hænder! Ha en dejlig dag. Kh Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Nanna.

   Hvor er jeg dog glad for at du endelig har fået dem. Jeg har endda kigget 1000 gange. Og lige pludselig så var de der. ; ) Dejligt du kunne bruge info. Så hjælper de lidt de indlæg ; )

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

   Alle dine indlæg hjælper! Både dagens, info og de mere personlige. Jeg er ikke så god til at kommentere, men jeg har fulgt din blog længe og især de personlige indlæg og tankerne i forbindelse med at du blev kørt ned er rare at læse. Altså ikke rare på den måde, men det er altid noget andet når folk blotter sig, for så bliver de pludselig lettere at identificere sig med, hvis du forstår? Jeg var selv ude for en trist oplevelse for et par år siden, der den dag i dag stadig hæmmer mig i at gøre de ting jeg vil fuldt ud. Jeg har bare ikke energien til det. Men som du siger, så skal man helt ned før man kan komme op igen – og jeg glæder mig til at komme op! Hvornår det bliver må tiden vise. Indtil da nyder jeg bare at læse at jeg ikke er den eneste der har måttet sætte nogle ting og drømme på standby. Puh, en smøre! Jeg burde vist have skrevet en mail istedet 🙂 Men ja, tak for dejlige personlige indlæg Rikke. De hjælper mere end du aner!

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  pis nu har jeg så brugt 599 kr. skulle ellers være fornuftig… SATANS!!! må stoppe med at læse med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   ; )
   Haha. Ja det kender jeg godt. Og ikke så godt når det er Dec. Mdr og kontoen er tom før den blev fyldt op ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  De er SÅ fine, men jeg tror, jeg ville fryse om det yderste af fingrene…

  Jeg kan ikke finde ud af, hvor Aloud Copenhagen sælges? Ved du det? Vil rigtig gerne have er par ting derfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  De var hurtigt væk 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBER, LEATHER AND DENIM..