NOISE PR & COVER KIDS INSPO`..

IK’ FLER’ TAK..

20131221-225206.jpg

Klokken er 22.52 jeg er hoppet i seng. Har stået op siden kl 9.00 i morges. Vi har Idag holdt den sidste (4) fødselsdag for Bella. Det var den fynske familie der kom for at fejre hende. For at spare dem en tur over den åhhhh så bekostelige bro, så slår vi traditionsrige 21 Dec. sammen med hendes fødselsdag. Ellers var det 2 gange at de skulle krydse broen på 2 uger. Det er for skørt.!!

Men vi har spist oste/pølse bord. Det er altid en vinder. Med lakserillettes, rørt fynsk rygeost, parma og oste i alle farver, former og pletter. Jeg er selv typen der kun spiser oste der kunne være i datters madpakke. Oste der kan bevæge sig, eller ligner at de er i samme familie med en dalmatiner. De skal ikke ned i min mave… No no no no!!! Det bliver et nej tak her fra. : )

Så nu er den lille bestemte dame blevet fejret – og der er heldigvis et helt år til den næste. Thank god!!

Jeg rejser imorgen til Verbier og ærligt. Vi har ingen ting pakket. Ingen ting. Jeg er så presset. Håber at vi når det hele. Men jeg har været så syg. Så jeg har intet kunne overskue. Så vi satser på at vi får det hele med. Kryds fingre. Bøger. Tjek. Solbriller. Tjek. Skitøj. Tjek. Så har jeg hvad jeg skal bruge (okay. Datter. Tjek) – og i år har jeg fået det lækreste skitøj. Men det kommer snart på bloggen. Wheeeee 🙂

Nu vil jeg puttesove. Nat nat.

Xx
R

2 kommentarer

 • Det kan være det ender ligesom i Alene Hjemme 😉 Haha. Ej, I skal nok nå det hele! Håber I får en dejlig tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Haha. Jeg elsker Alene Hjemme. Men det kunne sagtens have haft sket ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOISE PR & COVER KIDS INSPO`..