GLÆDELIG 1 DEC.

CAMILLE & SOFIE CO-LAB // ENVII..

ENVII KOLLEKTION

Jeg var til launch på ENVII´s nye co-lab kollektion. Støttede jo selvfølgelig når det var mine “girls” der laver kreative ting. ; ) Der var så mange ting at jeg gerne ville have haft med hjem. Men der var så totalt rift om tingene at jeg intet fik med hjem. Ikke en eneste lille textil. ØV!
Her har jeg fundet de ting at jeg gerne ville have haft. Men jeg måtte tilsidst sande at jeg ikke er til at slås om textiler så jeg efterlod det jeg havde fundet til en anden. Det er jo snart jul. Ærger mig dog i dag over min gavmildhed. Kunne lige se mig selv i de her ting.

Find kollektionen fra Clamour 4 Glamour eller Sofie´s Blog her..

4 kommentarer

  • Jeg bestilte den quiltede jakke i går – den er simpelthen for lækker! Ingen julegaver til min familie i år, desværre… 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De har virkelig også formået at lave nogle helt fantastiske stykker tøj! Specielt den der pailletkjole, som Camille har designet. JEG.VIL.HA.NU!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 til dig. Det var SÅ dejligt du kom 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ville have ønsket at vi havde haft 5 min. Men de ladies var jo CRAZYYYYY… På den gode måde altså. Når det er noget med textiler så er det okay at gå lidt nutz. Er bare ked af jeg intet fik med ; (

      Håber du hyggede dig – også selvom de tog dine børn med hjem ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLÆDELIG 1 DEC.