IT´S ALL ABOUT ME ME ME ME ME...

YEHAAAA // NYT GARN..

TUTSI

ROYAL ROSIE

UGLET GARN

GARNET
Min veninde Maria var her jo forrige weekend fordi vi skulle hygge. Dagen startede fint. Jeg hentede hende på Vesterbro, hvor derefter jeg satte hende af i FIELDS. Jeg skulle til brunch ved DIESEL fra 11-13 så kunne hun passende shoppe imens. Inden jeg sætter hende af, der smider hun jakken i bilen da der ikke var nogen grund til at bære rundt med den indenfor. Det var også fint nok – lige indtil jeg begynder at syntes det er mærkeligt at hun ikke svarer mig tilbage på mine sms´er – jeg prøvede at ringe til hende og til min store frygt der kunnen jeg høre lyden af en mobil på bagsædet. Oh No!!
Telefonen er i lommen på den jakke at hun havde lagt på bagsædet. Så var det med at være kreativ. Jeg tænkte “hvor svært kan det være at finde hende i FIELDS?” Jeg gik ind og til min frygt så at der var pakket med mennesker. Det var helt sindssygt så mange mennesker der var der. Tror aldrig jeg har set så mange samlet på en gang. Det må være alle fynboerne og Jyderne der var samlet til shopping. (Jeg er jo selv fynbo, så jeg kan godt tillade mig og sige det.. med et glimt i øjet..)
Der var ingen chance for at finde hende, så jeg tænkte at jeg ville spørge i kundeservice om de ville kalde hende. Det ville de så ikke. De kaldte kun børn under 12 år? Godt så..!! Så bliver gode råd dyre. Jeg leder 1 time og 20 min efter hende og er ved at blive rimelig indebrændt. Ikke på hende men på de 2 koste der sad i “kundeservice” som jo på ingen måder var service. Pludselig slog det mig.. hmmm. mon hun kunne have sendt mig en mail.? Jeg tjekker og Yaaaaay. Der var der en mail, hvor der stod at hun sad på STARBUCKS? SÅDAN.. Så kunne festen begynde. Jeg løb hen til hende , krammer hende som om vi ikke havde set hinanden i flere måneder…og vi skynder os hjem.
Hun havde lovet mig at ordne mit hår, for seriøst ? Jeg havde jo den ondeste motorvej. Ved ikke hvad jeg lignede altså. Håret blev ordnet. Kraniet blev krudtet. vi tog pænt tøj på og drog mod PLUTO i city for at spise. Det var meningen at vi skulle i byen og drikke og feste med de unge. Men efter 8 retter af lufttørretskinke, æg med æg på. Fisk. Kød og sorbet? så kunne vi simpelthen ikke mere. Så da kl var 23.30 der sad mormor 1 og 2 i nattøj og drak the. Typisk når man netop skulle ud og hygge. Men alt i alt. Så var det bare at være sammen – mega hyggeligt.

Men garnet blev ordnet og Riksen var meget meget glad. 😉

7 kommentarer

  • Diana

    Var der tale om hjemmefarvning, altså brug af farve som man kan købe i Matas og supermarkederne? Jeg ville så gerne selv kunne fixe lokkerne, men tør ikke. Hvis det er hjemmefarve vil du så ikke dele farve og mærke og ikke mindst om du er tilfreds med resultatet? Og som altid, tusinde tak for en rigtig hyggelig og skøn blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Noooooo Nooooo Noooooo.. det har jeg prøvet en gang. Det kostede min mor 1800 kr hos Frisør Inge i Nyborg da jeg var 16. Lignede at der var en kamel der havde pisset mig i håret. og helt brændt af var det. Aldrig gør det. Aldrig 😉

      Bare et godt råd. Søg altid frisør.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Diana

      HAHAHA! Ja, det var det jeg var bange for og tror heller ikke det er noget jeg vil give mig i kast med. Tak for tilbagemeldingen og ikke mindst beskrivelsen. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birthe

    Købte en lille hue lissom din, tgtbb, den kom som en halv million, stor æske, sløjfe, silkepaper.
    Vaskeanvisningen hængt på med en lille snor, det er sket for mig, at jeg har ødelagt nye køb, når jeg klippede labels af, så det er genialt.
    En smuk oplevelse.
    Nu kan jeg forære noget væk i æsken til jul til en very special person.
    Huen er forresten osse skøn…
    Knus
    B

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Birthe.

      Ja er det ikke rigtigt. Det er en hel oplevelse at få. jeg elsker når jeg modtager mine køb. Selvom jeg ved hvad der er i æsken, så giver det bare et rush at åbne den æske 😉

      Dejlig dag og godt du er glad for huen.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeelsker din jakke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sannie

    Fede sko! Hvad er det for nogle?

    hilsen Sannie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT´S ALL ABOUT ME ME ME ME ME...