LADY IN BLUE

SIDSTE DAG TILBAGE…

BLURRY

Så er der kun 1 dag tilbage til Bella kommer hjem. Øj hvor skal jeg kramme på hende. Huset har været så tomt og jeg har faktisk ikke fået brugt tiden på det jeg troede jeg ville. 2 dage er gået med bare at være hjemme. Så denne dag her skal nydes med Mr. M – tror det bliver til en gå tur i dyrehaven og en tur i biografen. Hele dagen igår gik med at ligge på sofaen og se film og have ondt af mig selv. Fik en anelse lidt for meget vino Fredag, så havde det ret skidt. Vi er endda cyklet hjem fra festen – kan dårligt huske jeg kom hjem. Da jeg stod op igår morges da lå alt mit tøj på gulvet i gangen nedenunder, så jeg må have haft travlt med at komme i seng. 😉 Mommy on the loose.

En ting der er sikkert og det er at vi skal i hvert fald se Broen i aften – følger i med i den serie? OMG.. Jeg syntes den er god. Mr M og jeg sluger den råt. Måske sidste afsnit var lidt sløvt i forhold til alle de andre. Men fååååk den er spændende. Hvem tror i der er Mother of 3? Er det ham den skøre bror der tænder på hans søster? Vi må vente til i aften og håbe på lidt flere spor at gå efter. 😉

Go´Søndag

Kys

R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LADY IN BLUE