THE EMERALD QUEEN // VIND GAVEKORT TIL MAGASIN..

MØD MIG IMORGEN // ILLUM..

Hoss_RikkeMay 1959.jpg_effecteda

Jeg har igen fået æren af og lancerer HOSS INTROPIA´s Pre 2014 Kollektion – Så Imorgen Fredag kan vi igen ses i ILLUM hvor jeg vil være der fra kl 15.00 og jeg håber på at se jer. Jeg tror faktisk at jeg ærligt kan sige at det er min pt. yndlings kollektion. Der er så mange skønne farver og snit som bringer det smukkeste frem i en kvindekrop. Uhhhh. Jeg glæder mig til at vise kollektionen frem. Der er noget for et hvert kvinde hjerte.

Det finder sted imorgen (Fredag) i HOSS INTROPIA´s shop in shop fra 15 – 18.30

Kig forbi – Så giver jeg en julekrammer. ; )

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE EMERALD QUEEN // VIND GAVEKORT TIL MAGASIN..