HENDE HER ER OGSÅ TILSALG..

JEWELS // CHARLOTTE LEBECK..

NEW IN

NEW IN 2
Forleden dag flashede jeg mine nye Charlotte Lebeck smykker – jeg er så mucho glad for dem. De er tilpas rå og tilpas feminin. De kan mixes og matches og selvom de alle har deres eget look, så blender de stadig ind og arter sig til at blive til en helhed. Jeg syntes ikke de ligner noget at man har set og det tænder jeg ret meget på. Nogle gange kan en signatur være en god ting – andre gange kan det også være en hæmsko hvis man ikke kan bevæge sig videre derfra og udvikle sig i flere retninger.
Firmaet er kun fra 2012 – men på trods af den korte tid har hun haft rygende success. Charlotte Lebeck´s smykker kommer til at dominerer smykke billedet fremover, da der har været stor interesse fra medierne omkring hendes smykker. Så jeg er jo selvfølgelig glad for at kunne være med på beatet.
Man kan læse med på hendes blog her og se hvem der også nyder brug af hendes smykker.

Simply Ring // Bullet Bracelet  // Snake Ring..

Jeg havde også Necklace JO på & Earrings ELA på, men det skal jeg nok vise snarest..

(DEPEND DIY Farve 040)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HENDE HER ER OGSÅ TILSALG..