MY FRIEND // ALOUD COPENHAGEN..

THE EMERALD QUEEN // VIND GAVEKORT TIL MAGASIN..

MAGAZINE

MAGASIN1

JULIE

MAGASIN3

MAGASIN

Mødtes med Julie Steincke igår til en kaffe og lidt snak om livet. Inden jeg mødtes med hende var jeg lige forbi Magasin og snuppe et Julekatalog som jeg havde med under armen da jeg ankom til cafeen hvor vi skulle mødes. Jeg syntes virkelig at de har lavet et flot katalog og det gør selv mig, inspireret. Jeg nåede også kun lige og placerer det på bordet, før at Julie åbnede det glitrende katalog og fordybede sig i det ; )

Julie er dansk. Begge hendes forældre er danske – men hendes far´s business liv har taget familien Steincke rundt i hele verden. Jeg spurgte hende hvad der betød mest for hende når det var jul.
Hun svarede at når man rejser på den måde at de har gjort, så har man ekstremt meget brug for traditioner og familie. Julen er ikke bare en tradition –  det er en følelse. Det er minder og dufte.

Når familien Steincke kom hjem til Danmark for at fejre jul – så startede følelsen af jul, når de gik ind i Magasin. Der mødte man mennesker at man havde kendt i mange år og det var ligesom jule samlingspunktet. Det var følelsen af tryghed , for den danske nomade familie der i deres hverdag kun havde hinanden og støtte sig op af.. Det er en følelse der er svær at forklare hvis man ikke har prøvet at bo udenlandsk og være væk fra sine kære.
I London er der jo stormagasiner over alt og der er ikke den samme sjæl som der er i Magasin –  Ligegyldig hvor i verden jeg bor – så vil Magasin altid  betyde at jeg er “hjemme” ; )

MAGASIN syntes også at i skal have mulighed for at shoppe – så derfor udlodder de et gavekort på 500 kr. Det eneste i skal gøre er at få fingrene i julekataloget og skrive i kommentarfeltet hvad i ønsker jer allermest. Jeg trækker en vinder om en uges tid.

Konkurrencen er sponsoreret af Magasin

 

81 kommentarer

 • Mette

  Jeg er lige flyttet til udlandet med min lille familie og jeg savner ‘mit’ København så meget at det gør helt ondt i maven. Heldigvis skal vi hjem til jul og jeg glæder mig UFATTELIG meget det kan ikke beskrives. Jul er lige med kulde og sjap, stearinlys, kongensnytorv og DAnglettere med pynt på. Her hvor vi bor er der 30 grader hver dag – og det kommer man altså ikke i julestemning af. Så er spændt på om jeg også får den der følelse i maven når vi træder ind i magasin eller på strøget generelt for at købe vores julegaver i år! Anyways – tror jeg ville købe RudolfCare produkter for pengene – det kan man nemlig ike få her ude i Singapore! Krydser finger..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor var det hyggeligt at læse om. De der julefortællinger fra dine veninder må du gerne lave flere af! Haha. Og hvor fedt at de har rejst rundt, men jeg kan sagtens følge hende i at der så også gøres meget ud af julen, fordi man netop har brug for at holde fast i traditionerne.
  Og mht konkurrencen, så har jeg lige siddet og julekataloget igennem, og hvor er det svært at vælge! Mit valg falder på OPI glimmerneglelakker (side 60), fordi der er alt for lidt glimmer i mit liv pt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ønsker mig noget nyt undertøj.. Er desværre alt dårlig til at få købt noget nyt – især fordi det er dyrt på en SU. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Allerhelst ville jeg vinde pengene, så jeg kunne købe den søde lille Kaj Boyesen abe til min lille niece. Den er så sød og fin og ville passe perfekt ind på min lille guldklumps børneværelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene V

  Iiih hvor lyder det lækkert. Gavekortet ville jeg helt sikker bruge som tilskud til en kubus stage 🙂

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg ville købe noget lækkert sengetøj.
  Evt.fra Design letters på s.149

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg kunne virkelig god tænke mig et Hay sengetæppe. Så hvis jeg vandt gavekortet til Magasin, så skulle det går til et tilskud til sengetæppet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Uh ha… hmm, hvad skal man dog vælge? 😉

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge pengene som tilskud til en Nespresso kaffemaskine, eller nogle RodolfCare produkter, jeg ville give min mor i julegave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah d

  Jeg ønsker mig noget så sexet som en ny håndmixer. Den gamle er afgået ved døden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Suuuk jeg ønsker mig rulamsjakken fra Munderingskompagniet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ønsker mig allermest (tilskud) til en kubusstage.
  Den mangler på mit spisebord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie W

  Ja, Magasin er bare det eneste, der holder, når julegavelisten er lang.

  Jeg kommer nok til at ønske mig leopardbukserne fra Philosophy blues original. De kommer nok på ønskelisten lige meget hvad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hm, allermest en Kay Bojesen træabe. Og en stor Hoptimist i kobber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg kan sagtens nikke genkendende til både traditioner og dufte..
  Den der duft af appelsiner med nelliker, kanel og hjemmebag. I år er jeg flyttet hjemmefra – jeg skal selvfølgelig hjem til jul, men julestemningen i december må jeg forsøge at klare selv. Jeg har tyvstartet lidt, ved at lave en pakkekalender til min bror, som er på efterskole – så kan man ikke andet end komme i julestemning 🙂
  Min mor skrev en sms igår, og spurgte om det er 2. eller 3. sal jeg bor på… så jeg fornemmer en decemberpakke min vej 😉
  Aller mest ønsker jeg mig det forgyldte casio-ur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nyt undertøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea Venø

  Hvor hyggeligt med en lille julehistorie.
  Sidste år var jeg i Ecuador hele julen så i år glæder jeg mig ekstra meget til at julehygge med ALT hvad der hører til.
  Hvis jeg vandt gavekortet fra Magasin ville jeg helt klart købe mig noget nyt og lækkert undertøj. Når det er så koldt, kedeligt og gråt udenfor er det vigtigt at føle sig lidt lækkert under alt tøjet 🙂 Derfor ville noget nyt undertøj hjælpe mig igennem de mange lange grå måneder som venter forude.
  Krydser fingre (og tæer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Uh, den er nem. Jeg ønsker mig allermest en Kitchen Aid, hold nu op, hvor ville det bare være fedt, hvis hele familien havde snakket sammen og købt en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg mangler så meget et par helt klassiske chelsea boots og disse fra BilliBi er ikke noget dårligt bud:
  http://www.magasin.dk/stoevlet-m.-lynlaase/VA03152964-00045802_061.html
  De er MEGET fint!
  Hvor er det en fin og hyggelig konkurrence. Glæder mig allerede til mit første besøg i Magasin for at se deres fine oppyntning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv E

  Jeg drømmer om en smuk nytårskjole fra Hugo Boss (s.78) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Barfoed

  Jeg ønsker mig allermest nye vanter og en hue. Magasin har det lækreste udvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SA

  Jeg ønsker mig en lille kay bojesen gravhund.. Jeg måtte desværre ikke tage families (levende) gravhund med mig, da jeg flyttede hjemmefra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Adler

  Hej
  Jeg ønsker mig allermest en vinterløbejakke……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  uhh jeg vile helt klart købe ngoet fra Hay, eller Royal Copenhagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eleni

  Chanel No 5. WHAT MORE ❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Glimmerstrømperne på side 93! I ankelstrømpeudgaven. De er jo vildt fine. Det er vist Magasins eget mærke. Hm, eller glimmerskoene, men der står ikke, hvad det er for nogen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg er SÅ forelsket i stegegryde i støbejern fra Le Creuset s. 181. Den er jeg helt vild med. Den kunne jeg godt tænke mig, så manden kan lave mad på grillen og jeg kan prøve at bage i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg sidder med mit afgangsprojekt og er maks stresset. Jeg glæder mig derfor utrolig meget til det er afleveret, så jeg kan tage hjem til min familie og julehygge og få helt ro på igen. Jeg elsker alt ved julen, da jeg virkelig et familie menneske, der kunne hygge med ild i pejsen, tæppet viklet rundt om sig, adventskransen tændt og julemusikken spillende næsten året rundt. Bare den stemning der er ved julen er så skøn.
  Jeg ønsker mig et nyt sæt af plejende ansigtprodukter fra Rudolph Care, da min hud desværre er slået ud af min gamle. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danijela

  Jeg forstar d 100%. Flyttede til wien for 8 ar siden, og selvom julen ogsa fejres her, og d er virkelig ogsa hyggeligt, sa er d noget helt andet, at vaere i danmark nar d er jul. Det er traditionerne, d er minderne. Jeg onsker mig nyt make-up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  På side 44 har jeg sat et kryds ved Clean gaveæsken med 3 dufte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Magasin:-)
  Jeg ønsker mig en sweatshirt fra BZR i sort og grå:-)
  God december Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Uh ja, det er virkelig svært at vælge. Man kan jo få så mange lækre ting i Magasin. Men jeg vil nok vælge den smukke blazer fra 2nd Day. Den ville være prikken over i’et til de kommende julefrokoster 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Jeg ønsker mig at mine unger får en dejlig juleaften, lige som sådan en skal være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L W

  De sidste 5 år har jeg været udenlands enten over julen eller det meste af december (backpacker to the bone, yes), men i år har jeg ikke været i tvivl om at både hele juleoptakten i december og selve julen skulle holdes hjemme – og jeg glæder mig til al den ‘trængsel og alarm’, der er ved at indfinde sig i byen… Jeg ønsker mig Kay Bojesen aben eller den fine helt gyldne vase fra Magasin på første side inde i kataloget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  En Kay Bojesen gravhund ville være en glæde for ever!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ønsker mig en luksus amme bh, da jeg bliver mor til januar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Jeg ønsker mig allermest en af de lækre plaids fra Hay – og selvfølgelig mere til min voksende Royal Copenhagen samling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Jeg vil forkæle min mor med lækre produkter fra La mer. Det vil hun elske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone S

  Jeg vil som så gerne have den store bowl fra Kubus i sort.
  Så hvis jeg vinder dette gavekort, vil jeg helt sikkert bruge pengene på den og så selv punge ud med det resterende. Den vil pynte SÅ flot i min lejlighed. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et par klassiske stilleter, til når man har tøjkrise.. intet mindre 🙂
  http://www.designbychristel.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Sød historie! Magasin betyder også noget særligt for mig, dog ikke relateret til julen, men til efteråret. I alle de år jeg har boet ved mine forældre i Horsens, har vi altid taget en efterårs shoppingtur til Århus, og særligt magasin. Det har altid betydet meget for mig, og nu hvor jeg selv bor i Århus, besøger jeg ofte magasin, og nyder det stadig på lige fod som da jeg var barn/ung.

  Jeg ville elske at vinde konkurrencen, så skulle gavekortet gå til støvlerne på side 95, mine gamle billi bi’er er nemlig helt døde, som i læderet er slidt i stykker!

  Og Rikke, du har en skøn blog som jeg nyder at følge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lindberg

  Jeg ønsker mig den smukke sølv halskæde fra DYRBERG/KERN på side 31. Den ville jo være helt perfekt til julens fester (og så kunne nogle af de “ældre”, sorte kjoler få lidt nyt liv tilført) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Jeg vil så gerne eje Kaj Boyesen aben eller nogle puder fra Hay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Fred på jorden 🙂
  Meen, det var nok ikke det du mente 🙂 Ønsker mig Kay Boyesens tinsoldat – perfekte dåbsgave til min nevø 🙂
  – og det skal være den med flaget -så kan man sætte den på bordet til alle fødselsdagene.
  Eller også ønsker jeg mig lidt hudplejeprodukter til …. mig selv.. Haha. Julegaverne til min søster og mor er købt i …-Magasin selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker magasins og illums julekatalog, og kigger dem igennem virkelig mange gange i løbet af december 😉
  Jeg tror det jeg ønsker mig aller mest, er lidt mere af mit stel fra Royal Copenhagen. Lige nu har jeg nemlig kun få af hver størrelse, så er lidt svært at servere mad for gæster med forskellige størrelse tallerkner hehe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina//Littlediva

  Helt klart noget fra Royal Copenhagen da jeg først er begyndt at samle så mangler jo alt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ønsker mig Peter Lund Madsend bog : Dr Zukaroffs testamente og lækkert nyt undertøj og ansigtsserum. Glædelig jul : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Eiii… jeg bor i Aalborg, så her er ingen Magasin mere 🙁 Og derfor får vi jo heller ikke det fine julekatalog derfra. Men har luret lidt på hjemmesiden. Og jeg ønsker mig rigtig meget en af Lyngby vaserne – de er så fine. Og ellers mangler jeg også stadig nogen farver til min samling af RC Contrast krus 🙂

  Eller en Chanel no 5 parfume kunne man jo også altid bruge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Maria

  Kære Julemand,
  I år ønsker jeg mig fred i verdenen & lækre kraftige håndklæder fra Magasin.
  Glædelig (snart) december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie G

  Hvis jeg vandt, ville jeg købe noget af undertøjet fra s. 11. Jeg er vild med kvaliteten af Femilets bh’er, så det ville nok blive bh’en til højre, der kom med hjem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det jeg ønsker mig aller mest i år, er et væg ur i sort fra Georg Jensen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamie

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge penge som et tilskud til at forstørre min dejlige Royal Copenhagen samling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgit Forsom

  Et gavekort skulle helt sikkert bruges som tilskud til lækkert sengetøj fra Normann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  * * * * Kære”julemand”: Stjernen på toppen af min øsnkeliste er faktisk Julie Sandlau ringen med den grønne sten, der pryder forsiden af magasins katalog!!!! Har prøvet den flere gange og har endda en lille post-it i min kalender, hvor jeg har noteret at jeg bruger str. 47 * * * *

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg ønsker mig en gaveæske med dufe fra CLEAN 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria W. Høyer

  Jeg ønsker mig en blondebodystocking, faktisk den sorte der er på det andensidste billede- stynes den er rigtig smuk, og den kan kombineres med så mange ting og accessories, at jeg ville bruge den hver dag! (læs: så meget som jeg kan tillade mig at have den samme genstand på) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia WH

  I december måned bliver det altid til en del besøg i magasin , både for at kigge på deres udsmykning, julegaveindkøb og så skal terrænet sonderes, så jeg er klar til udsalgsshopping 😉
  Jeg vil rigtig gerne prøve en clarasonic rensebørste, for har kun hørt godt om den. Så gavekortet kunne bringe mig godt på vej…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteSN

  Jeg ønsker mig de fine strømpebukser fra Wolford, de ville passe perfekt til nytårskjolen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne M

  Jeg var i Magasin i lørdags, der er så fint og julepyntet (og utroligt mange mennesker allerede).
  Jeg ønsker mig Hay sengetæppet, har dog ikke besluttet mig for i hvilken af de pæne farver endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Fantastisk konkurrence! Jeg er ved at løbe tør for alt mit make up (det sker jo altid på én gang) så jeg ville bruge gavekortet på make up fra MAC eller Youngblood 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cam

  Jeg ønsker mig de grønne bukser på billede nr. 4! Har set dem i maga og de er vildt flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Lækker konkurrence! 🙂
  Jeg ville vælge tilskud til enten kubusstagen i kobber, HAY plaid – eller HAY sengetæppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes virkelig Magasin har gjort det godt (igen) i år – super lækkert Magasin de har kreeret og endda gode tilbud her op til jul! Hvis man har Goodie-card, som jeg, holder de endda aftener med 20% på stort set alt i butikken. Så jeg har købt faktisk købt stort set alle de gaver jeg skulle i år i Magasin. Totalt optur!

  Jeg ønsker mig den smukke Julie Sandlau ring som er på den flotte forside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene B. Nielsen

  Jeg ønsker mig lækkert nyt undertøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde

  Jeg ønsker mig vildt meget et af Hays lækre sengetæpper eller noget nyt lingeri.. Åh, det ville ikke være dårligt!
  Sikke en lækker jul det ville blive. Det ville bestemt være en gode når man er på SU.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg ønsker mig den flotteste taske fra Liebeskind, den er i det blødeste skind. Ville være dejligt med et tilskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min mor er sådan en sej og inspirerende kvinde, men efter hun er gået fra min stedfar har hun desværre ikke haft penge til særligt meget. Som hun selv siger, så bliver man ikke lykkelig af penge, og det kan godt være at hun ikke har nogen penge længere, men hun er mere lykkelig nu end hun har været i mange år.
  Det jeg ønsker mig allermest, er noget lækkert boligtilbehør til min mors nye hjem, da det er noget jeg ved hun ville blive fantastisk glad for! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  At jeg efter en fødsel for 10 måneder siden snart får min sexlyst tilbage!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T.

  Jeg ønsker mig allermest, at vi bliver færdige i vores “nye” hus, så vi kan holde jul der med ro og hygge 🙂
  Ved godt, at det ikke kan købes for penge, men det kan en Tromborg Below 10 degrees creme, som er den bedste vintercremer, jeg kender <3 Måske ikke helt for 500, men vi kommer laaaangt for det beløb 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg kunne absolut godt bruge et Hay sengetæppe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia M Hansen

  Jeg ønsker mig noget til mine puger da det ikke er tit jeg kan forkæle dem da pengene er små fordi jeg er på førtidspension pga øjensygdommen retinitis pigmentosa der gør at jeg er ved at muste synet. Så jeg ville ønske at jeg kunne forkæle dem og se deres glædesstrålende øjne mens jeg kan se til det. Please vælge mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for reminderen. Jeg ønsker mig en gaveæske fra La Mer – The Nourishing collection.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ohhh så meget fan af La Mer. Syntes bare ikke jeg har haft råd … Puha det er dyrt.

   Hvordan har mavsen det?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kersti

   En IPhone 5s, simpelthen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Ønsker mig noget lækker calvin klein undertøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gudrun

  uuuh what to choose! jeg ønsker mig smykker, undertøj fra Femilet, taske fra Liebeskind og og og… jeg vil ha’ det hele! 🙂
  Jeg er ellers indvandrer i Danmark og fejrer jul på skift hos svigerfamilien her og hos min familie i Island. I år er vi i Danmark og jeg elsker det, men savner altid mine forældre og søster i juletiden og ved at jeg kommer til at tude når klokken nærmer sig 18 juleaften! Heldigvis plejer det at gå over på en halvtime, og savnet bliver også dulmet med ekstrem konfektspisning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kubusstagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg flytter i ny lejlighed til januar (fra 1v til 3v) og der får jeg en dejlig stor spisestue. Så jeg mangler lidt pynt – og derfor vil jeg bruge gavekortet som tilskud til en fin kubus lysestage i kobber 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ganske simpelt – bare noget nyt tøj! Er havnet i en krise hvor intet i garderoben duer.. 🙁 Et gavekort ville lune 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Lang Hansen

  Royal Copenhagen <3

  charlottehansen83@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magasin får også længsler og drømme om ‘the good life’ frem i mig. Jeg har forelsket mig i den grå lysestage fra Finndottir

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Kubus stagen har jeg ønsket i årevis, men den slags blir altid udskudt til bedre tider.
  Som aldrig synes at komme?
  Ellers ønsker jeg mig eet af dine flotte armbånd..
  B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FRIEND // ALOUD COPENHAGEN..