MARKBERG // GLOVES..

DEPEND // NEW COLOR..

DEPEND COLOR

What what what.. Riksen har fået ny farve på lapperne. Jeg kunne slet ikke vænne mig til det i starten. Mine negle så helt blege ud, da jeg lige havde lavet dem færdig – jeg har jo været vant til at den røde har været så dominerende og meget statement agtig og så laver jeg sådan et voldsomt skift. Men nu har jeg haft dem nogle dage og kærligheden vokser mere og mere for farven. Den ser ret stylish og clean ud. Det er ikke sidste gang at den kommer på, jeg føler mig utrolig lexi med den på. ; )

DEPEND DIY Col. 000

10 kommentarer

 • Det klæder dig faktisk rigtig godt! Som du selv skriver, så er det et meget stilrent look. Jeg har netop også lige lagt ny neglelak på, men det blev til en pink fra BarryM 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Uhhh lyder lækkert. Pink er altid lækkert 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes det ser super fint ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine negle er rigtig fine, og den jakke er da total lækker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva E

  Fine, fine negle – men HVOR er den fine, fine jakke fra?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a

  Hvad hedder farven?
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej A.

   Du kan trykke på linket så kommer du til den. Den hedder FRENCH PINK G000 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARKBERG // GLOVES..