BELVEDERE SESSIONS..

#TOUCHCLOSET

image-via-clueless-2-screenshot

Ja i kan jo tydeligt mærke at jeg lever et lidt stresset liv lige pt. – nyt arbejde – fuldtid – nye kunder – nye kollegaer – indkøb – lysten til at drikke en flaske vin hverdag – fyldt hovede – glæden ved weekenden. Alt dette er blevet en del af en travl hverdag.
Så derfor draget Mr. M og jeg mod Hamborg imorgen tidlig kl 6.00 . Vi trækker stikket og vender blikket mod hinanden – det har vi lige brug for.??

Jeg håber at det bliver til lidt shopping imorgen – der er noget der halter i min garderobe. Min hverdag er virkelig blevet mere business agtig end den var før – jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke føler mig tilbage i sådan en slags tøj – eller om det bare er fordi at jeg ikke har så meget af det. Men det mangler ihvertfald hver dag når jeg står op. Eller måske bare overblikket over hvad der kan være “jeg er business woman” outfits

Var i også ligeså misundelig på Cher fra Clueless? digitale tøjskab som jeg? Ohhhh jeg drømmede hverdag om sådan et system.. Nu har man mulighed for at downloade en app der hedder TouchCloset – som skulle kunne det samme som Cher´s elektroniske klædeskab. Tror at jeg skal prøve den af. Måske jeg opfinder lidt nye sæt til mit vokse liv 😉

Nu vil jeg pakke min kuffert – hoppe i seng og få sovet lidt.

Dejlig aften

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELVEDERE SESSIONS..