EN LANG DAG OG HÆVEDE STÆNGER..

CHOCK CHOCK CHOCK // PANIK PANIK PANIK..

Mr. M og jeg var jo i Hamborg for nogle uger siden – og der havde jeg jo pænt pakket mine smykker ned i min taske, så jeg kunne være fiiin når vi skulle ud og aftenen. Der var lidt stress på og der skete en masse ting den dag, så jeg fik ikke stylet mig selv helt vildt. Det blev til dette outift.
Så da vi forlod hotelværelset dagen efter der siger M til mig “har du tjekket værelset for vores ting”. SOM OM at jeg ikke har gjort det… Dååååååh… Vi tog hjem og præcis en uge efter står jeg oppe på vores badeværelse og roder rundt i mine ting for at finde min lille lilla pung med mine armbånd. Den var væk. Pist forsvundet. Jeg rev alt ud af deres sædvanlige pladser og den var som sunket i jorden. Når jeg gransket min hjerne så kunne jeg heller ikke huske jeg havde lagt den på plads fra min håndtaske af..!! Så gik jeg lidt i panik, for mit Hermés armbånd havde jeg fået af alle pigerne på min 30 års fødselsdag og det måtte bare ikke forsvinde.

CHOCK CHOCK CHOCK

Jeg fik Mr.M til at ringe til Hotellet for at spørge om det var blevet fundet. Men hende fra hotellet kunne dårligt snakke engelsk – så de havde lidt vanskeligheder med at forstå hinanden. Hun sagde at hun ville ringe til os enten samme dag eller dagen efter.. Selvfølgelig ringede hun ikke samme dag, det ved man jo bare. Typisk. Så jeg måtte vente helt til næste dag. Hvor hun heldigvis sagde at de havde fundet det på værelset. Men så er det jo at jeg undre mig over hvorfor man ikke ringer til gæster der har boet på ens hotel og fortæller at man har fundet deres ting. Vi snakker om 8 dage at de havde mine armbånd. Så de burde jo have haft tid til det.
Heldigvis var en af M´s kollegaer i Hamborg den weekend, så han kørte forbi hotellet og fik det med hjem til mig. Lucky me.

Så husk lige at tjek hotellet igennem når i forlader det så i ikke er lige så uheldige som mig. (Stædige kamel…Det er mig.)

Outfittet er dette..

9 kommentarer

 • åhhh hvor heldigt. Jeg ved præcis, hvordan du må have haft det. Jeg er også super glad for mine smykker – og også lidt distræt en gang i mellem. Særligt hvis du spørger min mand….
  Godt du har fået det igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Haha. Jamen hos os er det normalt Mr. M der er den distræte. Men ikke denne gang der var det mig. Så mærkeligt at jeg havde overset den på værelset. Så stort var værelset heller ikke. Det var jo ikke fordi at det var en Suite 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine A.

  Ej hvor dejligt du fik det hjem igen. Generelt er det vist en god ide at tjekke om man har alt løbende – og i øvrigt gemme alt den slags i boksen. Jeg fik stjålet to par Chanel-øreringe på et 5-stjernet hotel i Berlin i sommers. Og hotellet ville ikke gøre noget ved det. Hvis ikke det var i boksen, var det eget ansvar. Hotels.com kvitterede ved ikke, at ville publicere min evaluering af hotellet – og kompenserede med en skaldet voucher på 400 kr. Tak for lort!!!

  Så dejligt de i det mindste havde gemt det og ikke selv hapset det. Selvom det havde klædt dem selv at give lyd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er SÅ dårligt. Ja så bliver det ikke udgivet når der er negative ting at skrive om hotellet. Hvor er det typisk. 400kr. det er jo en joke. Du ville jo ingen gang kunne købe et HALVT C i Chanel for 400kr. My ass. 😉

   Men har du ikke næsten lige købt nogle, eller er det dem der blev væk?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine A.

   Nej 400 var en ringe trøst… det ene par var helt nyt og en gave til en veninde… og det andet par var 2 år ca gammelt… og mit yndlingspar… 🙁

   de lod 5 par Chanel-øreringe ligge i den æske, de fiskede det ene par op af, så det var SÅ tydeligt at de ville være så diskrete, at jeg ikke opdagede det, før jeg kom hjem… opdagede det kun, fordi jeg ville finde kvitteringen på gaven, som var forsvundet, og så tjekkede jeg tilfældigvis æsken bagefter…

   men ja, prøver at trøste mig med, at de i det mindste lod min computer og tasker stå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss kat

  Behøver jeg at skrive at 15 min efter vi landede med et SAS fly, indser jeg at min iPod er glemt i den der lomme v mit sæde!
  Ringer straks til SAS og bliver omstillet til rengøring.. Men de har sørme ikke fundet den i lommen!! Klart!! Så den var så væk for good!! Verdamt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej det er sateme også surt. Typisk at de ikke har fundet den. Der er en der danser rundt til musikken på din ipod – håber ikke du havde nogen billeder på den.. Det har jeg prøvet engang.. Ups ;).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  Godt du får det tilbage.
  Har selv glemt en biblioteks bog på et hotel i Shanghai. Havde skrevet det til dem og spurgt pænt om de ikke kunne gemme den til jeg kom tilbage om 3 måneder. De skrev tilbage at NEJ, de ville ikke opbevare den til jeg kom til Kina igen. Nå tak for det IDIOTER….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Whaaaaat. Ej hvor dårlig stil. Det syntes jeg da er så tamt. De plejer da ellers at være top serviceminded.

   Fik du den så aldrig igen – de sendte den ikke til dig.?

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LANG DAG OG HÆVEDE STÆNGER..