HUN KUNNE VÆRE STILLE..

RIKKE´s SHOP ER ÅBEN FOR BUSINESS..

Jeg har lavet en lille shop oppe i baren foroven RIKKE´s KLÆDESKAB.. Jeg har sat lidt af mine ting til salg. Hvis man finder noget at man kan lide så skal man bare sende mig en mail med varens navn i Subject feltet.

ROCKING AND ROLLING

SHOP MIT KLÆDESKAB

5 kommentarer

 • Louise

  Jeg kan ikke få linket til at virke. Får at vide, at jeg ikke har rettigheder til at se kladder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synd du sælger læderjakken, den er så fed til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine W

  Hej Rikke,

  Kunne du have lyst til at sælge den grå lækre lange strik fra H&M du købte for ikke så længe siden? – ved godt det ikke er lang tid siden du købte, men ville da lige høre, for så vil jeg meget gerne købe den! 🙂

  God dag, og held og lykke med dit nye arbejde.

  Mange hilsner fra Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine W

   Har du tænkt over det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Jeg solgte bare ud af mine gamle ting – det gik så hurtigt at jeg jeg kunne lukke den ned efter kort tid 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN KUNNE VÆRE STILLE..