DEPEND. TESTING. ROGER OVER AND OUT..

OBSESSION // BLOCH..

BLFW12_fashionshoes_landscape_LR

Ja. Tiden flyver afsted og om præcis 3 dage så starter jeg på arbejde. Min business del af min garderobe er støvet af og jeg skal til at stille mine sneakers væk og finde det pæne fodtøj frem.
Derfor er der ingen tvivl om at jeg kun skal have det bedste til mine fødder – jeg er bare i en situation hvor fodtøj der er lavet til at se pæne ud og ikke med omtanke for fødderne – det er et no go for mig. Jeg kommer til at være på fødderne i mange timer og jeg skal have noget der funger og er behageligt. Min præference er klart BLOCH.

Med min uddannelse i sko og med mine mange skole ophold på Skåde Faghøjskole har gjort at jeg har set billeder og film om fødder. Billeder som er så grumme at jeg ønskede at de kunne slettes fra min hukommelse. Men det sidder så dybt i mig hvad der sker når man ikke passer på mine fødder. Trust me det er grumt. Derfor sørger jeg altid for at købe sko med omtanke. Jeg har faktisk også svært ved at finde sko som er gode for mine fødder fordi jeg ikke vil gå på kompromis. Jeg har forskellige mærker at jeg bruger alt efter hvad det er at jeg søger. Når det drejer sig om ballerinaer er der ingen tvivl om at jeg vælger BLOCH

Bloch-skoene er resultatet af en historie fra dansens verden. Mærket blev grundlagt i 1932 i Sydney af Jacob Bloch, en russisk immigrant med et lidenskabeligt forhold til ballet. Han lyttede til dansernes klager over skosmerter og lovede at udvikle spidse og halvspidse sko, tilpasset dansernes morfologi. Han holdt sit løfte, og der var begyndelsen på et eventyr, der har varede i 75 år og stadig er lige så aktuelt. Efter at have udstyret balletkompagnier over hele verden med sko, går Bloch over til at designe sko for modeelskere! Mærket indgår et partnerskab med den australske designer Jozette Hazzouri for at bryde igennem på det ultramoderne ballerinaskoområde. Blochs ballerinasko er humørfyldte og farverige, smarte og moderne, og naturligvis meget behagelige med deres særligt fleksible såler i læder og gummi. Fremover vil Blochs ballerinasko også kunne fås i miniature version, til småbørn og små piger, der går i deres mødres fodspor. Det løfte, som Jacob Bloch oprindelig gav til danserne, er blevet til en et krav om perfektion, som hans mærke nu stiller til alle kreationer.

Jeg har fundet 4 af mine mange favoritter til work wear. De har hver deres funktion – men er alle klassiske og stylish. De kan styles op og ned og er både til skinny jeans en boucle jakke eller jakkesæt og silkeskjorte. Jeg ville bruge mine BLOCH til alle anledninger – der er i hvertfald mange muligheder for at finde den stil eller udtryk at man ønsker af sine sko – da kollektionen er så stor.

BLOCH

BLACK DORIANNE SUEDE LOAFER  // BLACK PATENT BALLERINA FLATS // CENERE LUXURY BALLET FLAT // STONE CARINA BALLET FLAT

 

6 kommentarer

 • De er jo så fine de ballerinaer! Jeg kan virkelig godt forstå at du tænker på dine fødder. De skal jo også bære os igennem hele livet, så de skal trods alt kunne holde til lidt af hvert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ja og de er specielt gode fordi de har en pude under hælen som gør at foden ikke bliver lige så træt. Og med det job jeg skal starte på der er det krævet. 😉

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Fine sko.
  Jeg tænkte dog på, om den slags indlæg er sponsoreret? Det virker nemlig ret (meget) reklame-agtigt. Altså, der er jo mange andre mærker, der nok er endnu mere behagelige med fx. mere bløde såler og svang. Personligt synes jeg ikke, at sko med så tynde såler er behagelige at gå i en hel dag. Men flotte er de da.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Caroline.

   Tak for din kommentar på bloggen.
   Dog bliver jeg ked af at du skriver at indlægget er sponsoreret – specielt fordi at jeg lige selv har været ude og bruge mange penge på et par. Min blog hedder The Insider – og det er meningen at den går bag om historien på mærkerne jeg skriver om. BLOCH er kendt for at have en speciel pude i hælen som gør at den er komfortable at have på. Hvilket er noget jeg bliver nødt til at tænke over da jeg har haft et brækket ben.
   Vedr. din egen holdning til hvilken slags sko du selv har af valg -der virker der mere som et spørgsmål om at du ikke er til ballerina sko? For du finder jo ikke rigtig nogle ballerinaer som er SUPER komfortable – da de alle har helt flad sål-ellers var det ikke en ballerina.

   Jeg bliver så oprigtigt ked af når jeg kan se at folk sender negative beskeder – ikke fordi at jeg ikke kan tåle det – men mere fordi du aldrig har sendt mig en besked nogensinde, da du ikke er i mit system som en der har skrevet før. Det bliver så nemt at sende sure opstød afsted til folk man ikke kender – fordi det bare kræver at trykke på SVAR knappen. Men nogle gange skal man tælle til 10 og spørge sig selv om det er en konstruktiv besked og hvad det både gavner dig og andre. Husk at positive tanker også gøre andre glade. Hvis vi alle levede i den tilstand at man skulle svare på den måde – så bliver denne verden godt nok et kedeligt sted.

   Der står ingen steder at der tvang om at man skal læse min blog – eller andres for den sags skyld.. Så kan man jo bare “Blog Off” – og finde det der tænder en. Det er jo det gode ved internettet. Men det bliver bare så surt når nogen sidder med en tanke om at alt hvad vi “anbefaler” på vores blogs er fordi vi bliver betalt for det. Jeg modtager i hvertfald ingen penge – så går det da ind på en forkert konto. Jeg har været i modebranchen i snart 10 år og det er derfor jeg har denne blog – for at dele mine favoritter med dem der læser med – men man mister bare lidt gejsten med sådan nogle kommentarer.

   Jeg håber du finder en blog der opfylder de krav at du har 😉

   Dejlig Søndag
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  De ballerinaer er så fine! Hvor køber du dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEPEND. TESTING. ROGER OVER AND OUT..