# HASHTAG // JEG ER SYG..

7 kommentarer

 • Cecilie

  Kære Rikke:)
  Har fulgt med siden den spæde begyndelse, men lige dette indlæg gav mig lyst til at kommentere .. Kender nemlig godt til de dage hvor følelserne sidder uden på tøjet.. Hvem gør ikke det:)
  Vil bare sige at du virkelig gør det godt med denne blog! Man kan virkelig mærke mennesket bag med alt hvad det indebærer:)
  Held og lykke med jobstart – You gonna rock it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Cecilie.

   Tusinde tak for din besked – den varmede og fik tårerne til at presse sig lidt på 😉 Men det er okay. Jeg skal nok klare det – Det er bare alt der lige vælter op lige nu. Ulykke, nyt job, kan jeg det samme som jeg kunne før jeg blev kørt ned, vil jeg stadig være en god mor i sådan en stresset hverdag…etc etc etc. Den er på fuldt blus lige disse dag.

   Jeg sender en krammer tilbage til dig og takker for dine tanker.

   Skøn Søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du hvad. Det er helt naturligt. Du står et nyt sted i dit liv og lige om lidt bliver den virkelighed til virkelighed. Datter klart, at en masse spørgsmål presser sig på.

  Men du er dig, på godt og ondt. Det skal nok gå, så længe du ved du gør det bedste du kan, så ved du, at du har gjort hvad du kan og så kan ingen forlange mere.

  God søndag aften.

  Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kæreste Rikke. Du er så sej, så det gør denne job start også: det bliver piv hårdt i starten, men jeg er ikke i tvivl om at du hurtigt får struktur på hverdagen, og klarer det til UG. Mærk efter helt inde i dig selv, og føl den der, selvfølgelig kan jeg det her. Jeg er Rikke, som har kæmpet og er ovenpå igen. Den sejeste Blogger. :O)
  Knus og tanker H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle dage kan man vidst ike undgå, men håber dog du er ok trods alt. Du ser ihvertfald hamrende godt ud som altid, skulle jeg hilse at sige! Jeg er helt vild med den jakke, og den klæder dig ualmindeligt godt. Virkelig et afslappet og smart outfit, og de sko er jo så søde. De tilføre virkelig et smil til det sæt. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina//littlediva

  Øv jeg har skrevet for mange dage siden og kan se min kommentar ikke er kommet med 🙂

  Det er vidst klart du er helt ved siden af dig selv.. Der sker jo rigtig mange ting i dit
  liv lige nu men er sikker på at du er super sej til dit job og at sådan en stærk kvinde som
  dig nok skal klare det 🙂

  You rock girl..

  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# HASHTAG // JEG ER SYG..