OBSESSION // BLOCH..

# HASHTAG // JEG ER SYG..

Jeg skulle faktisk have været til 2 fødselsdage i dag – men jeg er bare ikke på toppen. Jeg er på dobbelt penicillin kur fordi jeg har kronisk mandel betændelse – så heldig er jeg. Yeeep. Uheldige stjerne. Det er mig. Så jeg bliver nødt til at være hjemme under dynen og passe på mig selv og blive klar til arbejde på Tirsdag.
Så selv om der er mange der er syge – så skal vi jo ikke glemme at grine. Min Ven “Jagger” sendte denne til mig og spurgte om hvorfor han mon tænkte på mig når han så den..? Tjaaaa… Well.. #detvedjegvirkeligikke 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=57dzaMaouXA[/youtube]

1 kommentar

  • Sara

    Haha, den film er for grineren.
    Kan nikke genkendende til det på andres vegne – hashtags har aldrig fænget mig, men hold nu kæft hvor folk hashtagger meget lort OG hele tiden?! Hm. Sara, 80 år. Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBSESSION // BLOCH..