FOOD // BANAN IS..

BORDEAUX & BOYFRIEND..

Det her var det outfit jeg havde på igår da jeg havde tidlig morgen date med Nansen og Kathrine. Vi skulle lige ordne nogle pige ting.. Host host.. 😉
Jeg havde nu ikke lige regnet med at det ville blive varmt – for det var så mucho koldt da jeg tog afsted. Men jeg skal lige love for at jeg kom til at fortryde mit valg af strik.. Men jeg er bare så forelsket i den, både for farven og for snit.

Bukserne er stadig et hit hit hit. Men man skal have et bælte på – jeg har taget dem i en str 40 så det er et par str. større end hvad jeg normalt ville bruge. Men jeg ville bare have den oversize effekt. Og det har fungeret rigtig godt. Mange har efterspurgt disse bukser og de kan altså virkelig abefales.

GUCCI DISCO

BOYFRIEND

BF
Knit FTC CASHMERE Fra denne sæson // Boyfriend Jeans ZARA // Shoes VANS // Bag GUCCI SOHO DISCO min trofaste ven // Sunglasses RAYBAN Folding Wayfarer..

9 kommentarer

 • SMUKT outfit – bordeaux er og bliver yndlings farven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Den ville du også være meget meget smuk i 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig et flot outfit! Jeg går lige på jagt i mit skab efter bordeaux og boyfriend jeans. Tak for inspirationen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Det er to gode sammensætninger og det vigtigste er at man føler sig tilpas. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Andie

  Lækre bukser, men må vente lidt med at købe dem, min gravidemave passer ikke i jeans pt… død over tyk mave, men der kommer jo en baby ud, så det er jo dejligt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De sidder heldigvis så lavt at mavsen sagtens ville kunne være der 😉 Ellers kan du købe de der indsatser til bukser hvor den giver ekstra plads til maven og til at vokse.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også have en Gucci taske 😉 Den er så lækker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Den er også fin. men efter jeg har fået den – der syntes bare jeg høre uheldige historier omkring tasken. at det bliver slidt hurtigt og den blive sådan lidt ude af farm agtigt. #ohhhnoooo… Men jeg må se tiden an.

   😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Øv det var da lidt ærgeligt 🙁 Fortryder du dit køb?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOOD // BANAN IS..