BOMBER & SILKE..

ALERT ALERT // WARNING WARNING..

For kort tid siden har jeg blogget om de her to par bukser fra ZARA… De kostede 199kr pr par – hvilket var en fab´pris. Jeg skyndte mig ud i FIELDS for at købe dem og glad hjem tog jeg.
Jeg var også glad da jeg tog dem på og de passede bare perfekt til det look at jeg søgte. Smed dem til vask så de hurtigt kunne blive rene igen, for de her babies skulle ud i verden og vises.. MEN til min store frygt havde de mørke af dem virkelig ændret sig i pasformen og jeg havde nu en kæmpe hængerøv efter 5 min – Og det var ikke på den gode måde. Ganske enkelt bukserne er ubrugelige og er nu røget i stakken som hjemme / have (hvis jeg gik i haven) bukser.
De lyse af dem har jeg ikke afprøvet endnu – men jeg går ud fra at de får samme skæbne. Ville bare lige skynde mig og sende info videre så i var advaret. Der var nogle der skrev at de havde købt bukserne.

HULK 🙁

ZARA SWEATZARA BUKS

8 kommentarer

  • Det er bare så ærgerligt når man nu lige har købt dem.. står også med en jakke fra Zara, som der så er en plet på foran, selvom jeg lige har modtaget den via Zara.com :/ Det er bare så ærgerligt..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej det er sateme noget lort. Så må det hele retur – for det er mange penge jo.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Retur med dem for pokker!! Der er da reklamationsret på den slags. Det kan de ikke være rigtigt at de er i så dårlig kvalitet :(.
    //Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      De er meget meget dårlige i kvaliteten. Plus min gravide veninde havde købt dem og hun endte med at være helt sort i skridtet efter at have haft dem på. NO GOOD. Det gjorde mine dog ikke. De var helt normale i farven.

      😉 Og jeg er ellers sådan en ZARA fan. Men ret skal være ret.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh, det er så ærgerligt! Måske du kan forsøge at klage over dem i Zara? Selvom de selvfølgelig ikke har verdens bedste kundeservice i forvejen. Mener bare at når man køber ting i H&M og ønsker at sende retur, så kan man angive ændret pasform =/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      H&M er klart meget bedre til retur end ZARA desværre. Orker ingengang prøve at reklamerer over det. For de er umulige at snakke med.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Du kan være ganske rolig med de grå, jeg vaskede mine på 30 grader og de var fine 🙂 Dog krympet en centimeter eller to, men gør Zara ikke altid det? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Nå okay. Så behøver jeg ikke høvle dem ud. Det er satme træls. #lort

      😉
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOMBER & SILKE..