THE INSIDER ON CUSTUME.DK

PAY ATTENTION // RAVN SS14

RAVN

Nu er vi i midten af August og det er ved at være tid til at RAVN rammer butikkerne for første gang. Jeg må sige at jeg har glædet mig sindssygt meget. (Som et lille barn faktisk) For sidst jeg så deres kollektion på messen – der var jeg trylle bundet..

RAVN er et pels mærke som laver kvalitets pelse til overkommelige priser. De har haft stor interesse fra medierne og bloggere og bag mærket står en pige som hedder Kathrine. Hun er tidl. model, arbejder i modebranchen og har fingeren på pulsen. Hun ved hvad der rykker sig og hvad “vi unge vil ha´” .. Ha! Fedt at jeg drager mig selv ind under den kategori.. Men man har jo lov at dagdrømme 😉

Men AW13 kommer på “hylderne” den næste mdr. og der bliver rift om det. De er spået til kæmpe succes og de kommer også til at lave noget bloggere  samarbejde med nogle af de smukke unge trendy blogger piger derude.

Igen denne gang har de brugt den smukke smukke model – som for mig passer perfekt til at repræsenterer mærket. Piiiift Piiiift. (hvis jeg var mand – ville jeg klart drømme om hende )  ?

Jeg har tidl. skrevet om RAVN hvis du ikke har læst det kan du se AW13 billederne her.

2 kommentarer

  • Miss kat

    Det er virkelig smukke skønne pelse.. Åh drømmer!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette br

    Har de en hjemmeside? Har googlet, men ikke fundet dem?
    Hilsen Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INSIDER ON CUSTUME.DK