EN UGE ER GÅET OG ET NYT LIV STARTER SNART.

FOOD // BANAN IS..

BANAN IS
Som i ved så lever jeg jo for at spise. Så meget i vores hverdag går ud på hvad vi nu kan spise – og vi kan godt lide søde ting her i huset. Alle 3 og 4 når min mor er på besøg. Vi er nogle rigtig slik munde er vi 😉

Så jeg er stor fan af Helse Qvinden – det er altid super lækre og inspirerende opskrifter og jeg elsker at læse med. Der gik ikke to sek. fra Bella havde set hendes banan is fra at vi måtte til Netto for at handle ind. De er et hit.

Hvis du også elsker is og vil spare lidt på kalorierne – Så kan du finde opskriften her

Psssst.. plus at børnene bliver meget meget stille når de får sådan en is. Win win.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE ER GÅET OG ET NYT LIV STARTER SNART.