SLUT PRUT FÆRDIG..

BASEBALL SHIRT..

Som sagt var jeg jo forleden dag til Diesel brunch med nogle dejlige damer – så her er billederne fra det outfit jeg havde på. Jeg er ikke typen der altid går über over dressed.. Jeg er meget til mageligt tøj og det afspejler også dette outfit. 😉 Bumbum var meget forvirret da hun så min t-shirt. For det var jo kun noget mænd kunne have på når man dyrkede sport. Måtte lige briefe hende om at det var altså det moden krævede og det de unge vil ha´;)

Det første billede er af Cille fra Diesel – hun har seriøst den fedeste stil og de lækreste stænger – jeg ville ønske jeg kunne overføre den til mig. Men jeg er bare ikke cool. Æv.?

CILLEMOR

BRUNCH TAXA

OUTFIT

LEOWULFF BAG

BASEBALL

H&M T-shirt

LOVELY

LEOWULFF

SKINZEE?

NØRREBRo
T-shirt H&M DIVIDED // Jeans DIESEL SKINZEE // Shoes VANS X KENZO (de har virkelig reddet denne modeuge – da jeg jo kun kan have høje sko på i mere end 5 min) // Bracelet APROSIO & CO Find dem i shoppen // Glasses RAYBAN Meteor // Bag LEOWULFF NEW EDITON find den her..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLUT PRUT FÆRDIG..