ROSKILDE // WHEEEEE...

ME AND MY GIRL..

20130705-113423.jpg
Hende her har fået lov til at komme med på festival, min Leowulff taske… Wheeeee… Den rummer fuldstændigt det jeg skal have med. Telefon, solcreme, min FTC strik, penge, tyggegummi, sminke etc. Håber at jeg får det hele med hjem igen : ) Ellers har det i hvertfald været en sjov tur. Jeg holder jer opdateret på hvordan det kommer til at gå..

Xx
R

3 kommentarer

 • Sara

  Åh, Rikke.. Det kan du simpelthen ikke gøre imod mig. 🙁
  Jeg har været forelsket i den taske lige siden den kom på markedet, men har indtil videre ikke kunnet forsvare overfor mig selv at købe endnu en medium størrelse taske der ikke er studie/computer-venlig. Men den er jo bare så pæn, for filan altså! Hvorfor har man ikke et dankort uden begrænsninger på? Suuuuk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den er så smuk, den taske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også bare SÅ glad for min! Ærgeligt vi ikke nåede at mødes over en kop kaffe sidst du var i Nybronx – det må vi gøre næste gang, og så kan vores tasker også lige mødes 😉 håber det gik godt med at have smuksakken med på Ros!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSKILDE // WHEEEEE...