MY BROWS..

STORE CUTIE PIE..

CUTIE PIE

For jer der ikke har børn lyder det her helt skørt – men for jer der har kan i sikkert relaterer til det. Men jeg har lige ramt en “væg” – en væg af opmærksomhed.. Opmærksomhed for hvor stor min datter er blevet.. Det er jo helt crazy. Hvor er tiden blevet af.? Jeg sidder og kigger på hende på stranden hernede og jeg har ikke en lille uselvstændig pige mere. Nej jeg har en stor pige der kan alting selv og hun kan bestemt også argumenterer for sager hvis hun ikke føler sig fair behandlet. (hvor mon hun har det fra..host..)

Vi boede et par dage på et hotel inden vi flyttede over i huset til M´s forældre og der havde vi været på stranden. Vi gik over på hotellet og jeg sagde som jeg så tit har gjort. Vi skal lige have vasket dine fødder – hvor jeg går ud på altanen for at hænge vores badetøj op og kommer retur til en pige der var væk… Men jeg kunne høre at vandet løb ude i badet. Gik derud og fandt min “lille pige” i gang med selv at vaske dem… Hyyyyyyyylll… Det gik lige i hjertet på moren. Måske er det bare mig der er lidt ferie sentimental. Men for mig der gik det virkelig op for mig at hun altså snart fylder 5 år. og fra nu af kommer tiden til at flyve afsted og jeg skal bare holde trit for at følge med.

Er jeg den eneste der har det sådan?

XX
R

6 kommentarer

  • Katja

    Nej ved præcist hvordan du var det. Min “lille” piger fylder fem i dag og hold da op hvor er hun selvstændig og reflekteret nu. Det er skønt men tiden går så hurtig, det er svært at følge med
    Kh Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Katja…

      ja, hyyyyl.. er det ikke bare sygt hårdt. Jeg kan slet ikke følge med. Det går så mega stærkt. pludselig står man og køber 2 delt bikini fordi hun nægter at have sin hallo kitty badedragt på… snøft.

      Og stort tillykke med hende 😉

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Bare vent til hun går i morens sager og chanello læbestiften er knækket fordi hun da lige skulle prøve den 😉 hehe

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      hun er allerede begyndt og stjæle min lipgloss – det skal jeg lige vænne mig til. Tiden flyver bare. Jeg må til at kridte skoene 😉

      Dejlig aften
      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo jeg kender det. Sikke nogle store spørgsmål man får stillet omkring livet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja det skal man altså lige forberede sig på.. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY BROWS..