JA JA ALLE KAN LAVE EN SVUPSER..

BORMES THE CITY OF ANGELS..

Vi var forbi min favorit by hernede *Bormes* – den ligger ca 5-10 min´s kørsel oppe i bjerget herfra hvor vi bor. Det er som at tage Venedi og flytte det op mod himmelen. Alle de små huse, butikker, blomster og duften af “kærlighed” – rummelighed for andre mennesker – Den rør mig rigtig meget og man kan mærke at de nyder at folk kommer fra nær og fjern for at besøge stedet. Vi er her hvergang at vi kommer til Frankrig og M og jeg aftalte for mange år siden at hvis vi en dag skulle giftes, så skulle det være i kirken deroppe. Han friede jo til mig for 3 år siden – men som i ved endte vi med at købe et hus og så forsvandt opsparingen – og har man penge så ka´du få – men har du ingen så må du gå..??? Så ingen bryllup – just the rock. Men det er nu også helt okay, tiden kommer når den kommer.

BORMESCHURCH

MAISONSCOTT

RETNINGSBESTEMT

UDENBEN

PRØVERATVÆREMEGETALVORLIG

ACC
T-shirt MAISON SCOTT // Silk shorts STELLA MCCARTNEY // Bag CÈLINE TRIO // Bracelets (YOU KNOW IT) Aprosio & Co // Sunglasses RAYBAN WAYFARE FOLDING..

6 kommentarer

 • Miss kat

  Skøn styling smuks af tshirten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Meyer

  Åh elsker den skønne kasket:))) har du nogen ide om hvad det koster at få den sendt til dk? Det er helt nyt for mig at handle på nettet, ja lyder næsten som jeg lige er kommer ind med 4 toget:)))))xxx karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Smukt! Hvor er din fine ring fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Århhh – elsker de shorts hvor/når er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Hej 🙂 hvor og hvornår har du købt den fine nederdel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fiona

  Øhmmm… som er en shorts 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JA JA ALLE KAN LAVE EN SVUPSER..