BEAUTY // CHANEL ROUGE COCO SHINE..

PRESS // DAY BIRGER ET MIKKELSEN..

For nogen tid siden var jeg inviterede hen og se DAY BIRGER et MIKKELSEN´s NIGHT og 2nd DAY kollektion. Jeg har jo stærke følelser for DAY i det jeg selv har arbejdet for dem. De bedste minder fra mit arbejdsliv ligger hos DAY. Så hver gang at jeg besøger deres kontor på Kgs. Nytorv så bliver jeg altid lidt varm om hjertet. Jeg var selv med til at flytte alle møbler. Pakke kollektioner ned. Spise frokost i deres über cool køkken. Drikke kold hvidvin på terrassen. Lytte til BUDDA musik når vi var på messe. Være en del af noget stort. Være en del af noget der føltes som en familie – og det kan jeg til tider virkelig savne.
Jeg nåede at sælge en del kollektioner, så jeg kan jo om nogen se udviklingen i deres kollektion. Den har virkelig taget en transission som er utrolig bruger venlig. Den er blevet mere bred kollektionen – mere brugervenlig. De holder stadig fast i det bid der er DAY men er fulgt rigtig godt med på trend siden. Nu har de også 2nd DAY som går ind og dækker det unge segment. Så de behøver ikke være skitzo over de skal ramme alle. For det som ikke rammer i WOMENs line – det rammer hos 2nd.

DAY ACC

DAY NIGHT SCARF

DAY NIGHT JACKET

DAY CREW

DAY AS WE KNOW IT

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

ME

DAY IN THE WIND

DAY BIRGER ET MIKKELSEN HANGER

DAY NIGHT COLLECTION

2ND DAY

2ND DAY DRESSES

2ND DAY SPIKE DRESS
Glæd jer til kollektionerne rammer butikkerne – for der er rigtig mange fine items at der gerne måtte bo hos mig. Kjolen fra 2DAY med spikes på. Den er så sej. Jeg ser Lene Nyström iført den til en koncert og rocke den for vildt af på scenen.

1 kommentar

  • Heidi

    DAY er fantastisk, og elsker 2nd DAY. Der er mange ting på billeder der ser cool ud..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // CHANEL ROUGE COCO SHINE..