H&M MEN // SUNGLASSES..

OUTFIT // MATRIX..

Fik afprøvet de nye briller og jeg må altså sige at de er ret cool. Tror dog min kæreste vil syntes de er ret teenage agtig – Men hey, hva kan jeg gøre når jeg stadig er 19 inde i hovedet. Hvilket kommer til at minde mig om en historie at jeg helst faktisk gerne ville glemme. Den handler om en bytur jeg havde i Nyborg, der var Open by night (I know, farm girl, but I love it) Jeg var sammen med min veninde Aline og vi havde været på den lokale Rio Bravo og sidde i sadlerne og høvle kolde bajser. Vi beslutter os for at vi skulle videre og går arm i arm henover gaden. Hvor vi kan høre en ung fyr råbe Hey tøser, hvor skal i hen? Kiggede på Aline og fik sagt mellem læberne Se skat, vi kan sgu stadig… (Wheeeee) Plus hvis jeg selv skulle sige det, så syntes jeg faktisk at jeg så skide godt ud for Nyborg standard. Jeg havde stramme læderleggins på, Lace top og små søde flade ballerinaer. Jeg var sgu på toppen. Ærligt.
Hvorefter hans ven kvitterede med kommentaren… Hva´fanden laver du, de er sgu da tudse gamle… Hmmmmpfff… Så gik vi hjem i seng….!

Er der mon noget galt i at man føler sig så ung oppe i hovedet – eller burde man tjekke sin dåbsattest og pakke sine skinny jeans væk, og hoppe i noget velour?

Nå men det havde jeg ihvertfald ikke gjort i går da jeg var til møde inden i city. Jeg rockede mine nye Solbriller fra H&M og mine VANS igen – jeg er så glad for dem – og de funger bare til alt.

IMG_5776

NEW BAG

IMG_5765

IMG_5779

IMG_5763

IMG_5771
Jacket ANNE VEST Købt i STRØM på Strandvejen // Toppe H&M (dobbelt lag) // Leather leggins SOFIE LEGARTH // Shoes VANS X KENZO // Jewels STINE A, DAISY, HARTHMANN, LINE & JO // Bag CÈLINE // Sunglasses H&M..

17 kommentarer

  • Syntes bestemt bare du skal fortsætte i samme spor som nu – du ser jo skide godt ud i læderleggings! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser du fin ud Rikke 🙂 Er vild med de der solbriller 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Ja og tænk sig at de kun koster 49 kr.. I LOVE 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Botox klæder dig. Hvor fik du det lavet henne og hvad betalte du? Et alternativ er at få lavet pandehår, tror at det ville klæde dig. God dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hej Sofie.

      Jeg har haft pandehår.. elskede det i 1 dag- og derefter hadet jeg det. jeg fik mega uren hud under pandehåret. Lort. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Rikke, jeg elsker du er så meget dig og gør og iklæder dig, hvad du har det bedst i. OG jeg syntes du altid ser fantastisk ud. Ville ønske jeg havde samme mod til blot at kaste mig ud i at iklæde mig hvad som helst. Dog har jeg lidt (de) former at skulle tænke på.
    Kys H

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej
    Synes dine bukser et så lækre på dig, har du fået dem syet så de passer- synes ikke jeg kan se dem i hendes webshop… Ku godt bruge et par mere, har også overvejet TGTBB, men er i tvivl om de blir for store, har læst at de gir sig en del…

    Følger troligt din blog- dyrt, for har allerede købt en del af det du har vist 😉

    Vh. Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

    NICE taske. Har selv lige købt den og var lidt i tvivl om jeg skulle tage den sorte eller burgundy – endte med burgundy men har stadig haft den sorte lidt i baghovedet…
    Nu hvor jeg ser dig med den burgundy (som du btw rocker), er jeg super glad for mit valg. Tror lige jeg havde brug for at se den på en anden også 🙂
    Så tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      SÅ meget vores farve altså 😉 I LOVE IT. MEn lidt sart i skindet faktisk. Men elsker at den går cross body. Wheeeee. Tillykke med din nye taske. Hvor har du købt din henne.?

      😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anne-Sofie

      Har købt den i kassandra. Så den mandag og onsdag var den min – det krævede så at jeg fik min jule- og fødselsdagsgave på forskud 🙂
      Er din også derfra?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Wheeeee.. Ja det har jeg også. Du skal være så glad for farven. Den skal ikke være sort. Den SKAL være den. 😉 De har vist kun haft 5 stk ialt eller sådan ca. 😉

      Yes, godt køb.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lousie

    Det er smuk med smuk på, cool outfit. Hvilken halskæde er det du har fra Stine A, må bare eje den, men kan ikke helt finde den du har på, kan du måske sende et link?

    Tanx a million og tak for den sjoveste læsning ever – LUVE IT.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Wheeeeee… Loui… Jeg finder et link til hende – ellers endelig send hende en mail. Med mit billed ved hæftet, måske hun kan lave en til dig. Hun svare altid selv. Mega sød pige. Så sender hun den sikkert bare til dig.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Åh, den taske.. Jeg er så misundelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thumbs up for den lækre taske!! 🙂
    Du ser tæske lækker ud Riksen… Btw. må altså ha’ fingrende i nogle Stine A smykker, er helt syg efter den kæde der!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke

      Hun laver altså også bare big time lækre smykker 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M MEN // SUNGLASSES..