SALE // ABACO PARIS BAG..

OUTFIT // LEOPARD PANTS..

Det kommer til at lyde helt helt forkert når jeg skriver dette… og det ved jeg. Men det her var mit hygge tøj. det ser bedre ud på billederne end det var i virkeligheden. Jeg havde det helt ynkelige undertøj på – den slidte bh – mine SPANX var jeg trukket i og helt uden makeup. Det eneste der peppede sættet op var mine SELECTED FEMME bukser – som jeg totalt elsker og efterhånden vist et par gange. But I love them, I do!!

Billederne er taget dagen efter fotoshootet for HOSS INTROPIA og jeg var ærligt så træt at jeg kunne have sat mig ned og hylt. Jeg havde ligget hele dagen og haft ondt af mig selv og mine fødder gjorde så ondt – som om jeg havde gået på en fakir seng hele dagen. Men jeg havde et møde med hende her – og dejlige mennesker kan man altid overskue..

LOOK AT ME1
RAYBAN1
ANIMAL PRINT1
BLONDIE1
ME..1
HAND IN MY POCKET1
UHHHHH..1
SMILING1

sweatshirt H&M DIVIDED 50kr (Udsalg nu her – de er små i str. så har en Medium) // Top Gammel H&M // Pants SELECTED FEMME // Sandals VAGABOND // Glasses RAYBAN.

Gad godt vide hvor jeg er på vej hen på det 2 sidste billede…. Jeg ligner jeg har en destination. Håber det er et godt sted. ; )

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE // ABACO PARIS BAG..